شکست الوکره در شب گلزنی قوچان نژاد
کد خبر: ۴۸۴۰۹۰
| | 1886 بازدید
الوکره در حالی که رضا قوچان نژاد برای این تیم گلزنی کرد با نتیجه سه بر دو بازی را به شاگردان زلاتکو کرانچار واگذار کرد.
به گزارش ایسنا، هفته بیست و دوم لیگ ستارگان قطر با انجام یک دیدار به پایان رسید که در آن الأهلی از امتیاز خانگی خود به خوبی استفاده کرد و توانست برابر الوکره با نتیجه سه بر دو به پیروزی برسد تا روند نتایج خوب این تیم با زلاتکو کرانچار ادامه یابد.
در این دیدار که داربی ایرانیهای لیگ ستارگان قطر بود مجتبی جباری در لیست 18 نفره الأهلی قرار نگرفت اما سید جلال حسینی 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد. ستاره این دیدار الان دیکو بود که هر سه گل الأهلی را به ثمر رساند. رضا قوچان نژاد مهاجم ایرانی الوکره هر چند نمایش خوبی در این تیم داشته است اما در ترکیب اصلی به میدان نرفت و معلوم نیست که چرا گوران از در ابتدا استفاده نمی کند.
قوچان نژاد در نیمه دوم در دقیقه 62 به میدان رفت و توانست 10 دقیقه بعد از ورودش به میدان یکی از گل های خورده را برای تیمش جبران کند اما در نهایت الوکره این دیدار را هم واگذار کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


