صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمریکا مانع تحقیق درباره جنایات منافقین می‌شود

محمد جواد هاشمی‌نژاد با اشاره به این مساله که آمریکایی‌ها در سال‌های اشغال عراق، مانع از اجرای تصمیمات مردم و مسئولان عراقی در مورد منافقین شده‌اند گفت: «منافقین در ظاهر تلاش می‌کنند تا از پوسته تروریستی خود بیرون روند، اما نیت و هدف اصلی آنها این است که مردم و دولت عراق را در برابر یکدیگر قرار دهند».
کد خبر: ۴۸۳۴۴
| |
3063 بازدید

رئیس قضات تحقیق دادگاه عالی جنایی عراق گفت: «ما اسناد و مدارک زیادی از جنایت‌های منافقین جمع‌آوری کرده‌ایم، اما آمریکایی‌ها بخشی از اسناد و مدارک جنایت‌های منافقین را از ما دور نگه داشته‌اند».

به گزارش «تابناک»، در دیدار دبیرکل خانواده شهدای ترور با عدنان البدیری، وی با بیان این مطلب گفت: «تاکنون توانسته‌ایم با خانواده‌های زیادی از بازماندگان سرکوب‌های منافقین در شمال عراق گفت‌وگو کنیم و اسناد و مدارک خوبی در این مورد جمع‌آوری کرده‌ایم».

وی بیان کرد: «با وجود همه تلاش‌های منافقین برای انحراف این پرونده، تلاش ما این است که این پرونده به سرانجام برسد و از شما نیز به عنوان نمایندگان خانواده شهدای ترور درخواست می‌کنیم اسناد و مدارک خود را درباره جنایت‌های منافقین به دادگاه عالی جنایی عراق تحویل دهید».

وی با بیان این مطلب که هدف ما در این پرونده سیاسی نیست گفت: «ما تنها به دنبال تحقق درخواست مردم عراق برای محکومیت قاتلان فرزندان عراق هستیم و برای رسیدن به این مهم نیز همه تلاش خود را به کار خواهیم بست».

پس از سخنان وی دبیرکل کانون‌ هابیلیان نیز ابراز داشت: «ما درباره مسأله منافقین با بسیاری از مسئولان عراقی صحبت کرده ایم و از میزان تنفر آنها نسبت به این فرقه تروریستی آگاهی کاملی داریم».

محمد جواد‌ هاشمی‌نژاد با اشاره به این که آمریکایی‌ها در سال‌های اشغال عراق، مانع از اجرای تصمیمات مردم و مسئولان عراقی در مورد منافقین شده‌اند گفت: «منافقین در ظاهر تلاش می‌کنند تا از پوسته تروریستی خود بیرون روند، اما نیت و هدف اصلی آنها این است که مردم و دولت عراق را در برابر یکدیگر قرار دهند».

وی درباره فریبکاری منافقین در مجامع بین‌المللی ابراز داشت: «آنها تلاش می‌کنند تا در مجامع بین‌المللی و از طریق برخی از چهره‌های سیاسی اروپایی، افکار عمومی را فریب دهند و این‌گونه وانمود کنند که دولت عراق به آنها ظلم می‌کند».

هاشمی‌نژاد گفت: «مردم عراق تمایلی به ماندن گروه‌های تروریستی در کشورشان ندارند و تنها با افشای جنایت‌های آنها می‌توان جلوی اعمال تروریستی آنها را گرفت و از ماندن آنها در عراق جلوگیری کرد».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟