صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شمال تهران رکورددار تغییر کاربری غیرقانونی

سخنگوی کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از خدشه‌دار شدن احکام قلع و قمع کمیسیون ماده 100 توسط کمیسیون توافقات مناطق اذعان کرد: بیشترین تخلف‌ها در قالب تغییر کاربری در شمال شهر تهران صورت می گیرد.
کد خبر: ۴۸۲۳۱۳
| |
4606 بازدید

سخنگوی کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از خدشه‌دار شدن احکام قلع و قمع کمیسیون ماده 100 توسط کمیسیون توافقات مناطق اذعان کرد: بیشترین تخلف‌ها در قالب تغییر کاربری در شمال شهر تهران صورت می گیرد.

ابوالفضل قناعتی در گفت‌وگو با میزان با تاکید بر این که آراء صادر شده در کمیسیون ماده 100 نتوانسته است، آنچنان که باید در مقابله با تخلف های ساختمانی در سطح شهر تهران اثرگذار باشد، اذعان کرد: به نحوی این کمیسیون بستری برای انجام تخلف ساختمانی در برخی مناطق شده است.

وی با بیان این که آراء بسیاری مبنی بر قلع و قمع در کمیسیون ماده 100 صادر می شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه این آراء پس از ارجاع به کمیسیون توافقات در مناطق خدشه دار می شود.

سخنگوی کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که از ابتدای شورای چهارم تاکنون در کمیسیون ماده 100 برای بیش از 300 پرونده من خود حکم قلع و قمع صادر کرده ام، اظهار کرد: این در حالی است که حدود 4 هزار شعبه کمیسیون ماده 100 در تهران وجود دارد. در نظر بگیرید اگر هر شعبه همین تعداد حکم قلع و قمع را ارائه دهد باید تا این لحظه ریشه تخلف ساختمانی در تهران خشکانده شده باشد، اما این احکام اجرایی نشده است به همین دلیل اثرگذاری را که باید نداشته است.

قناعتی ادامه داد: به طور مثال از 300 حکم صادر شده توسط بنده تنها 10 مورد اجرایی شده است.

وی با بیان این که بیشتر تخلف هایی که کمیسیون ماده 100 در مورد آنها حکم صادر می کند در شمال شهر تهران رخ می دهد، تصریح کرد: این تخلف ها بیشتر شامل تغییر کاربری می شود. از همین ناحیه است که باغات تهران در معرض خطر نابودی قرار دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟