مولر:بایرن بار دیگر شخصیت تیمی اش را نشان داد
کد خبر: ۴۸۱۷۳۶
| | 2032 بازدید
توماس مولر، ستاره بايرن مونيخ، از اينکه تيمش توانست در خانه هانوفر به پيروزي 3-1 دست پيدا کند، ابراز خشنودي کرد.
به گزارش "ورزش سه"، در این دیدار هانوفر ابتدا با گل هیروشی کیوتاکه پیش افتاد اما بایرنی ها خیلی زود توسط آلونسو کار را به تساوی کشیدند. توماس مولر هم در نیمه دوم دو گل زد تا باواریایی به یک پیروزی دلچسب برسند.
مولر به خبرنگاران گفت:" " روز خوبی برای ما بود. ولفسبورگ که مدتی طولانی ما را تعقیب میکرد، شکست خورد و حالا ما یازده امتیاز با این تیم فاصله داریم. بنابراین با رضایت کامل از اینجا به خانه خواهیم رفت. ما در یک زمین بسیار بد سه گل زدیم، مقابل تیمی که تمام تلاشش را برای گل نخوردن به کار بست. مقابل چنین تیمهایی نمیشود بازی زیبایی ارائه داد. ما بار دیگر شخصیت تیمی خود را به اثبات رساندیم و در نیمه دوم خیلی بهتر از فضاهای خالی استفاده کردیم."
هولگر باداشتوبر، مدافع باواریایی ها هم گفت:" نیمه اول در نفوذ به زمین حریف مشکل داشتیم، به همین دلیل کار برایمان سخت شده بود، اما در نیمه دوم بهتر کار کردیم و بردی که به دست آوردیم، نتیجهای بود که برایش زحمت کشیدیم و سزاوار آن بودیم."
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


