استقلال را محترمانه كنار گذاشتم
مدافع تيم فوتبال مس كرمان گفت: در استقلال هيچكس دلش به حال هواداران نميسوزد و من اين تيم را محترمانه كنار گذاشتم.
امير حسين صادقي در گفت و گو با فارس درباره شايعه عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس اظهار داشت: قراردادي با باشگاه پرسپوليس امضا نكردم. اگر قرارداد ميبستم همه متوجه مي شدند؛ البته با اين باشگاه صحبتها و مذاكراتي انجام دادم. روز آينده هم به كرمان ميروم تا آخرين مذاكره را با باشگاه مس انجام دهم.
وي ادامه داد: يكي از دلايلي كه با پرسپوليس وارد مذاكره شدم اين است كه در يك و سال و نيم گذشته كه از استقلال جدا شدم هيچ تماسي از طرف مسئولان باشگاه نداشتم. فقط هواداران استقلال با من در اين مورد صحبت كردند. كدام يك از مسئولان باشگاه با من تماس گرفتند تا به استقلال برگردم؟ حتي آنهايي كه دم از استقلالي بودن ميزدند، در اين چند روز با من تماس گرفتند تا مرا به تيمي ديگر ببرند.
مدافع سابق استقلال در مورد اينكه آيا قلعه نويي خواهان رفتن او به تيم ديگري است گفت: اصلا اينطور نيست. بحث آقاي قلعه نويي جدا است. ايشان استاد من بوده و بحثي در مورد ايشان ندارم. منظور آدمهاي ديگري هستند كه دلشان به حال استقلال و هوادارش نميسوزد و فقط به دنبال شهرت هستند نه چيز ديگري. چرا در استقلال مربي و مديرعامل پس از قهرماني اينچنين با هم حرف ميزنند.
صادقي تاكيد كرد: پيش بيني ميكنم فصل آينده روزگار سختي براي استقلال در پيش خواهد بود و همان اتفاقاتي كه فصل گذشته و در زمان سرمربيگري ناصر حجازي رخ داد بار ديگر در استقلال تكرار شود. تازه آن زمان ما بازيكنان خوبي داشتيم. فصل آينده كه مشخص نيست چه بازيكناني در استقلال حضور خواهند داشت.
وي با اشاره به جناح بنديها در باشگاه استقلال عنوان كرد: هر كس طرفدار شخصي است. آنها طرفدار باشگاه نيستند. نبايد براي آدمها مربي و بازيكن مهم باشد؛ بايد خود باشگاه اهميت داشته باشد.
مدافع فصل گذشته مس در مورد اينكه چه نفراتي در باشگاه اين گونه رفتار ميكنند، اظهار داشت: اگر بخواهم صحبت كنم آن موقع سنگ روي سنگ بند نميشود.
صادقي در مورد تيم آيندهاش گفت: تا پايان فصل نقل و انتقالات زمان زيادي باقي مانده است اما همانگونه كه استقلال من را محترمانه كنار گذاشته من هم اين تيم را محترمانه كنار ميگذارم. برخي فقط هواداران را مقابل بازيكن قرار ميدهند روز آينده تكليف من با باشگاه مس مشخص ميشود اما براي انتخاب نهايي عجله نميكنم زيرا از چند باشگاه پيشنهاد دارم.


