صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دو سرقت مسلحانه در كمتر از 24 ساعت

اما با ورود به منزل زماني كه قصد داشتم در را ببندم سه نفر مسلح به داخل خانه آمده و با تهديد تمام پول‌ها را به سرقت بردند.
کد خبر: ۴۸۰۳
| |
7845 بازدید

با وقوع دو سرقت مسلحانه در كمتر از ‌٢٤ ساعت در قلب پايتخت، پرونده‌هايي جداگانه در دادسراي امور جنايي تهران به جريان افتاد.

عصر روز پنجشنبه‌ هفته‌ گذشته دختري ‌٢٧ ساله با مراجعه به كلانتري ‌١٣٥ مرزداران، اظهار داشت: پس از مراجعه به بانك ملي شعبه‌ صادقيه و دريافت ‌١١ هزار يورو وجه نقد به منزل بازگشتم اما با ورود به منزل زماني كه قصد داشتم در را ببندم سه نفر مسلح به داخل خانه آمده و با تهديد تمام پول‌ها را به سرقت بردند.

وي افزود: در انگلستان دانشجو هستم و قصد داشتم آخر هفته با پول‌هاي دريافتي به آنجا بروم.

قاضي رضا جعفري، معاون دادستان تهران در امور جنايي با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: شهروندان هنگام دريافت و حمل پول به ويژه زماني كه وجوه سنگيني به همراه دارند مراقب تحركات اطرافيان خود باشند و حين طي كردن مسير در مورد افرادي كه آنها را احتمالا تعقيب مي‌كنند يا همراه‌شان هستند، هوشيار باشند.

همچنين ساعت ‌٥٠/٢٢ روز پنجشنبه فردي ‌٥٦ ساله با مراجعه به كلانتري گاندي مدعي شد كه در خانه نشسته بوده و پس از به صدا درآمدن زنگ منزل براي باز كردن در مراجعه كرده كه در همين زمان پنج نفر مسلح به چاقو و قمه داخل خانه ريخته و به ميزان ‌١٠ ميليون تومان وسيله سرقت كرده‌اند.

در بررسي‌هاي صورت گرفته مشخص شد كه مالباخته به مواد مخدر اعتياد دارد و يكي از متهمان به سرقت شخصي است به اسم جواد كه براي اين شخص ميانسال مواد مي‌آورده است.

قاضي جعفري، سرپرست دادسراي امور جنايي تهران با اعلام اين خبر، گفت: پرونده تحت نظر داديار جنايي به جريان افتاده و دستورات لازم جهت شناسايي و بازداشت متهمان صادر شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۲
بله بايد چنين مواردي پيش بيايد تا معني امنيت را بدانيم و شكرگزار باشيم *كفر نعمت از كفت بيرون كند*
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
یکی از مواردی که در بانک ها باعث نا امنی میشود عدم حفظ حریم یا فاصله می باشد. در کشور های خارجی هنگامی که انسان به بانک مراجعه می کند می بایست تا فرارسیدن نوبت روی خط قرمزی که به فاصله 5/1 متر از باجه قرار دارد منتظر بماند. مانند جایگاهی که در برابر پلیس گذرنامه در فرودگاهها تعبیه شده است. والا با این شلوغ بازاری که در بانک های کشور حاکم است بعید نیست که به خاطر پول جان انسانها نیز در معرض خطر قرار بگیرد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟