نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج می‌شود

نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس برنامه‌ریزی قبلی از ساعت ۲۳ امشب، به مدت حدود 2 ماه از مدار خارج می‌شود.
کد خبر: ۴۷۹۸۳۳
| |
16630 بازدید
نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس برنامه‌ریزی قبلی از ساعت ۲۳ امشب، به مدت حدود 2 ماه از مدار خارج می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، براساس اعلام سازمان انرژی اتمی ایران، نیروگاه اتمی بوشهر بر اساس برنامه‌ریزی قبلی از ساعت 23 امشب (دهم اسفندماه جاری) به مدت حدود دو ماه از مدار خارج خواهد شد.

این تصمیم در راستای فراهم کردن امکان در مدار بودن نیروگاه در ایام اوج مصرف شبکه سراسری در تابستان سال 94 اتخاذ شده است. نیروگاه اتمی بوشهر در حال حاضر حدود 190 روز کارکرد موثر سوخت دارد، که در صورت ادامه تولید، با رسیدن به مرز ۳۰۰ روز کارکرد موثر سوخت در اواسط خردادماه و در زمانی که بیشترین نیاز به تولید این نیروگاه وجود دارد، باید نیروگاه برای سوخت‌گذاری بعدی از مدار خارج می‌شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی