وضعیت اسف بار بهداشت دندان ایرانیها
رئیس انجمن دندانپرشکی ایران، وضعیت بهداشت دندان ایرانی ها را اسف بار خواند و گفت: هنوز خیلی از مردم طرز صحیح مسواک زدن را نمی دانند.
دکتر علی یزدانی در گفتگو با مهر، از نبود برنامه های آموزشی رعایت بهداشت عمومی در رسانه ملی انتقاد کرد و افزود: کشور به آموزش بهداشت احتیاج مبرم دارد.
وی، از آموزش بهداشت به عنوان بزرگترین پس انداز زندگی یاد کرد و گفت: آموزش بهداشت هزینه بالایی ندارد اما همچنان از وجود آن محروم هستیم.
رئیس انجمن دندانپزشکی ایران، با اشاره به روش غلط مسواک زدن اغلب مردم که در نتیجه عدم آموزش بهداشت صورت می گیرد، افزود: متاسفانه هیچ عامل محرکی برای رعایت بهداشت وجود ندارد.
یزدانی با غیر واقعی خواندن آمارهایی که از وضعیت پوسیدگی دندانهای ایرانی ها ارائه می شود، اظهار داشت: این آمارها فقط برای راضی کردن دستگاه مربوطه است.
وی با اشاره به حجم زیاد تبلیغات انواع خوراکی ها و تنقلات در کشور، افزود: در قبال این همه تبلیغات، برنامه هایی برای آموزش بهداشت نداریم.
رئیس انجمن دندانپزشکی ایران، هزینه های درمان دندانهای خراب و پوسیده را نجومی دانست و گفت: هزینه ها به قدری بالاست که تامین آنها از عهده دولت خارج است و بر همین اساس می بایست آموزش بهداشت را اولویت قرار دهیم که هزینه کمتری دارد.
متاسفانه بيمه ها هزينه هاي داندانپزشكي را تقبل نمي كنند وبا اين هزينه هاي بالاي دندانپزشكي مردم نمي توانند به دندانهاي خود رسيدگي نمايند واگر آثار پوسيدگي در دندانهاي خود ديدند آنقدر ميماند تا به كشيدن آن بينجامد نمي دانم اين بيمه ها به جه دردي ميخورند؟
اگه خودمون ساده ترین مراقبت ها رو انجام بدیم کارمون به دندونپزشک نمی رسه روزی 3 بار مسواک و یه بار نخ دندون کار سختی نیست







