صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشكیل كارگروه برخورد با مربیان هنجار شكن

نایب رئیس فدراسیون فوتبال تصریح كرد: برای بررسی دقیق این موضوع كارگروهی تشكیل داده ایم تا كسانی كه اطلاعاتی دارند در اختیارمان بگذارند و ما را در شناسایی و برخورد با این گونه مربیان كمك كنند.
کد خبر: ۴۷۹۴۵
| |
4082 بازدید

نایب رئیس فدراسیون فوتبال از تشكیل كارگروهی برای برسی هنجار شكنی مربیان فوتبال خبر داد.

به گزارش واحد مركزی خبر، مهدی تاج با بیان اینكه مواردی مانند تبانی ، ناهنجاری ، بزهكاری و زیرمیزی در فوتبال مطرح شده است، تصریح كرد: طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال، آئین نامه كمیته انضباطی و منشور اخلاقی باید این موارد را باجدیت و دقت بررسی و تصمیم گیری كنیم.

وی درباره بررسی ناهنجاری مربیانی كه نام آنها در روزنامه ها و خبرگزاری ها مطرح شده است، گفت: هنوز در فدراسیون به جمع بندی و تهیه مستندات لازم نرسیده و اسامی را هم ما اعلام نكرده ایم.

نایب رئیس فدراسیون فوتبال تصریح كرد: برای بررسی دقیق این موضوع كارگروهی تشكیل داده ایم تا كسانی كه اطلاعاتی دارند در اختیارمان بگذارند و ما را در شناسایی و برخورد با این گونه مربیان كمك كنند.

تاج ادامه داد: اگر ناهنجاری تعدادی از مربیان اثبات شود از منشور اخلاقی فوتبال پیروی و آنها را محروم می كنیم.

وی اظهار داشت : در بررسی هایی كه تاكنون صورت گرفته به اطلاعاتی رسیده ایم اما تا پایان تحقیقات و رسیدن به نتیجه قطعی از هرگونه گمانه زنی و اعلام اسامی به صورت(ف _ ب) و(م _ ر) جلوگیری می كنیم چون این اسامی هنوز برای ما اثبات شده نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟