بیلسا: دفاع شکننده باعث باخت از کن شد
کد خبر: ۴۷۹۳۲۵
| | 1560 بازدید
سرمربی تیم فوتبال المپیک مارسی معتقد است عملکرد ضعیف تیمش در دفاع عامل باخت خانگی از کن شد.
به گزارش فارس، شب گذشته در نخستین دیدار هفته بیست و هفتم لیگ دسته اول باشگاهی فرانسه «لوشامپیونه» مارسی 3 بر 2 در ورزشگاه خود مغلوب کن، میهمانش شد.
مارچلو بیلسا اظهار داشت: در این بازی در دفاع در هر دو نیمه مطمئن ظاهر نشدیم. مقابل حملات حریف شکننده بودیم و بیشتر دنبال حمله بودیم تا دفاع. همین باعث عدم بالانس کافی میان دفاع و حمله شد.
وی ادامه داد: با توجه به اشتباهات دفاعی که مرتکب شد در حمله به طور کامل حضور نداشتیم که بتوانیم وضعیت تیم را متحول کنیم. از این بابت متاسفم. همچنین متاسفم که به خاطر این باخت هوادارانمان ناراحت شدند.
او همچنین عنوان کرد: درست است اساس فوتبالی که میپسندم، حمله است اما این به معنای آن نیست که به دفاع فکر نکنیم و تازه به بدترین شکل دست به دفاع بزنیم.
در این پیکار آندره آیو 45 و ژینیاک 63 برای المپیکیها گل زدند. در حالیکه سویبه 67، سالا 70 و بینزیت 87 برای کن گل زدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


