صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخستين لژيونر فوتسال: فكرش را نمي‌كردم

کد خبر: ۴۷۹۲۱
| |
2669 بازدید

نخستين لژيونر فوتسال بانوان ايران پس از موافقت براي پيوستن به تيم‌هاي اسپانيايي گفت: زنان ايراني هيچ وقت فكر نكنند همانجايي كه هستند باقي مي‌مانند. قطعا يك راه بزرگ تري هم هست.

بهناز خياط در گفت و گو با ايسنا، اظهار كرد: زماني كه وارد فوتسال شدم، يكي از بزرگترين آرزوهاي زندگي‌ام حضور در تيم ملي بود. پس از آنكه به تيم ملي دعوت شدم دوست داشتم كه به مسابقات برون مرزي بروم. اكنون دوست دارم در مسابقات جهاني حضور پيدا كنم و قهرمان آسيا شوم.

وي در خصوص تمايل تيم‌هاي اسپانيايي براي حضور وي در آنجا اضافه كرد: اگر حقيقت را بگويم هرگز تصور چنين روزي را نمي‌كردم. هميشه تصور مي‌كردم اين موقعيت براي زن ايراني پيش نيايد. من هميشه تلاش كردم در داخل كشور بهترين باشم. همين مساله هم باعث شد كه آنها از من دعوت كنند.

دروازه بان تيم ملي با بيان اين كه اين اتفاق يك دستآورد بسيار بزرگ براي فوتسال و فوتبال بانوان است، يادآور شد: شايد برخي از افراد حضور من در تيمهاي اسپانيايي را طبيعي قلمداد كنند. ولي معتقدم با رفتن من بسياري از بازيكنان به اين باور مي‌رسند كه آنها هم مي‌توانند در كشورهاي ديگر بازي كنند. قطعا، با رفتن من راه براي بقيه باز مي‌شود و اين اتفاق مي‌تواند كمك زيادي به فوتبال و فوتسال زنان كند.

خياط با اشاره به اين كه مي‌خواهم تمام فكرم را به سوي رفتن به اسپانيا متمركز كنم، تصريح كرد: يكي از دلايل شك و ترديدم براي اعلام موافقت پيشنهاد تيم‌هاي اسپانيايي اين بود كه در آنجا بايد تنها زندگي مي‌كنم. اين مساله برايم سخت است، ولي، اگر كسي بخواهد بزرگ شود بايد سختي‌هاي كار را تحمل كند. قطعا، اين شرايط سخت براي مردان هم به وجود آمده و آنها هم نشان دادند كه با اين شرايط كنار آمده‌اند.

خياط هدف خود را از بازي در ليگ اسپانيا پيشرفتي دو چندان اعلام كرد و متذكر شد: اين فرصت مانند توپ طلايي است كه جلوي پاي من افتاده، موقعيت بسيار خوبي است. حتي اگر به منافع مالي فكر نكنم با اين چيزي كه اكنون هستم از نظر فني و تكنيكي تفاوت بسيار زيادي خواهم كرد. من فقط مي‌خواهم پيشرفت خودم را با رفتن به اسپانيا تضمين كنم.

دروازه بان تيم ملي همچنين در خصوص پيشنهادهايش از اسپانيا، اظهار كرد: در حال حاضر از دو تيم تورپاچيكو و دانشگاه الكانتر پيشنهاد دارم. قرار است خرداد ماه براي من دعوت نامه ارسال شود تا در آنجا شرايط دو تيم را بسنجم و تصميم نهايي خودم را بگيرم. تورپاچيكو تيم خوبي است. ولي دانشگاه آلكانتر شرايط تحصيلي را نيز براي من فراهم مي‌كند.

وي در خصوص عملكرد «لوسا» سرمربي تيم ملي و اردوهاي فوتسال به ايسنا گفت: قطعا حضور سرمربي اوكرايني در تيم ملي به ما كمك كرده است. او تاكنون تمرينات بسيار خوبي را انجام داده و بار فني و اطلاعات بسيار زيادي دارد. در آغاز اردوها به دليل كثرت بازيكنان قادر نبود اينگونه روي مسائل تكنيكي مانور كند.

دروازه بان تيم تجارتخانه جنوب هرمزگان در خصوص آخرين وضعيت تيمش پيش از اعزام به تورنمنت پرتغال متذكر شد: تجارتخانه از اوايل ارديبهشت ماه تمرينات فشرده و خوبي را پشت سر گذاشته واكنون از نظر بدن سازي و بازي در شرايط كاملا ايده آلي قرار گرفته است.

خياط حضور مربي تورپاچيكو در اردوي 12 نفره تجارتخانه را بسيار موثر قلمداد كرد و به ايسنا گفت: مربي تورپاچيكو نقطه نظرات بسيار خوبي را در جهت رفع نقاط ضعف و تقويت نقاط قوت به ما ارائه كرد. او توانست با بالا بردن سطح تمرينات و فشرده كردن برنامه ها براي آماده سازي تجارتخانه بسيار موثر ظاهر شود.

وي با تاكيد بر اين كه بالاتر از حد توان در تورنمنت پرتغال ظاهر خواهيم شد، اظهار كرد: ما در اسپانيا به عنوان نماينده‌ي ايران عملكرد قابل قبولي داشتيم. اكنون هم مي‌خواهيم مقتدرانه و بهتر از اسپانيا و پرتغال حضور پيدا كنيم. خوشبختانه ما توانستيم خودمان را به اثبات برسانيم. تجارتخانه ثابت كرد كه زن مسلمان ايراني مي‌تواند چنين عملكردي داشته باشد. قطعا، مسابقات سخت و سطح بالايي در انتظار ماست و بايد در مقابل بهترين تيمهاي اروپايي هنرنمايي كنيم.

وي در پايان تيمهاي فوتبال و فوتسال بانوان ايران را بدشانس دانست و گفت: هميشه قرعه‌هاي سخت به تيمهاي ما مي‌خورد. در پرتغال هم كه با برزيل و اسپانيا همگروه شديم و شناخت بسيار كمي از آنها داريم. با اين حال تلاش مي‌كنيم شايستگي‌هاي فردي و تيمي فوتسال ايران را به معرض نمايش بگذاريم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟