شست خبري سرمربي چلسي

مورینیو: نگران داور بازی فینال نیستم

کد خبر: ۴۷۹۱۷۷
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۳ 28 February 2015
|
1798 بازدید
تيم هاي چلسي و تاتنهام، روز يکشنبه در ورزشگاه ومبلي، ديدار فينال جام اتحاديه (ليگ کاپ) را برگزار خواهند کرد.

به گزارش "ورزش سه"، ژوزه مورینیو پس از دیدار تیم های چلسی و برنلی(1-1)، به شدت از عملکرد "مارتین اتکینسون"، داور دیدار بخاطر اخراج نمانیا مانیچ انتقاد کرده بود. ماتیچ از سوی کمیته انضباطی، 3 جلسه محورم شد ولی با فرجام خواهی باشگاه چلسی، این محرومیت به دو جلسه کاهش یافت. 

ژوزه مورینیو در نشست خبری امروز خود در مورد "آنتونی تیلور"، داور بازی فینال لیگ کاپ گفت:" فکر نمی کنم هیچ یک از کسانی که به نوعی درگیر این بازی هستند، در پایان، عملکرد ناموفقی داشته باشند. نه بازیکنان و مربیان دو تیم و نه تیم داوری. عقیده من بر این است که تیلور و دستیارانش، بهترین داوری خود را در روز بازی فینال خواهند داشت. از این بابت نگرانی ندارم و امیدوارم که همه چیز در آن بازی به بهترین نحو پیش برود."

مورینیو در مورد محرومیت ماتیچ نیز گفت:" اگر بخواهم نظر واقعی خودم را بگویم، برایم بد خواهد شد. شک ندارم که اگر بخواهم بار دیگر در مورد محرومیت ماتیچ صحبت کنم، دچار دردسر بزرگی خواهم شد."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت