صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعطیلی مدارس اردبیل برای چهارمین روز پیاپی

به دلیل نامساعد بودن شرایط جوی سریال تعطیلی مدارس اردبیل تکرار می‌شود تا دانش‌آموزان چهارمین روز متوالی تعطیل را نیز در خانه به سر ببرند.
کد خبر: ۴۷۸۱۶۶
| |
6487 بازدید
به دلیل نامساعد بودن شرایط جوی سریال تعطیلی مدارس اردبیل تکرار می‌شود تا دانش‌آموزان چهارمین روز متوالی تعطیل را نیز در خانه به سر ببرند.

به گزارش تسنیم از اردبیل، به دلیل نامساعد بودن شرایط جوی و برودت و سردی هوای بعد از برف سه‌روزه، آموزش و پرورش استان اردبیل برای چهارمین روز متوالی مدارس برخی شهرهای استان اردبیل را در روز 5 اسفندماه تعطیل اعلام کرد.

براساس اعلام آموزش و پرورش استان در پنجمین روز از اسفندماه مقاطع تحصیلی پیش‌دبستانی و ابتدایی در شهرهای اردبیل، نیر و نمین در سری صبح تعطیل شده و دانش‌آموزان این شهرها در مقاطع یادشده این روز را هم در خانه سپری می‌کنند.

در شهرهای گرمی و هیر مقاطع پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه دوره اول در سری صبح و نیز در بخش انگوت شهرستان گرمی تمامی مقاطع تحصیلی در سری صبح در روز سه‌شنبه تعطیل شده و دانش‌آموزان این مقاطع بر اثر برودت هوا باز هم خانه‌نشین می‌شوند.

بارش برف و باران که از روز دوشنبه در استان اردبیل قطع شده سبب بروز سرما و برودت هوا در اغلب نقاط استان شده که این برودت و سرمای هوا تا صبح روز سه‌شنبه ادامه دارد، به طوری که دمای هوا در برخی مناطق استان اردبیل حتی به پایین‌تر از منفی 20 درجه نیز خواهد رسید.

براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان اردبیل از صبح روز سه‌شنبه دمای هوا افزایش یافته و سرما و یخبندان به تدریج از اغلب شهرهای استان رخت بربسته و جای خود را به افزایش دما بعد از چند روز برف و سرما می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟