صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سانسور اظهارات مهاجری درباره میرحسین در "قلم"

سايت قلم نيوز علاوه بر اين جمله « بنده شخصا معتقدم لطماتي كه در طول تقريبا 10 ساله اخير به ارزش ها و اصول وارد شده بايد جبران شود و جبران آن هم بازگشت به گفتمان امام است » نيز از اين اظهارات حذف شده است !
کد خبر: ۴۷۸۰۰
| |
18846 بازدید

سایت "قلم نیوز" که سایت انتخاباتی میرحسین موسوی بوده و اقدام به انتشار مطالب مربوط به این کاندیدای انتخابات می کند، سخنان انتقادی مسیح مهاجری مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی که رابطه نزدیک با میرحسین دارد را سانسور کرد.

به گزارش تابناک، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

يك سايت حامي مهندس موسوي در نقل اظهارات مدير مسئول روزنامه جمهوري اسلامي برخلاف وظيفه امانت داري قسمتي از مطالب را حذف كرد.

قلم نيوز كه اظهارات مدير مسئول روزنامه جمهوري اسلامي در ديدار اعضاي شوراي مركزي ستاد بوي امام را نقل كرده قسمتي از آن كه مربوط به گروه هاي اصلاح طلب است را حذف كرده است .

قسمت حذف شده چنين است : « اينكه اين روزها شاهد اعلام حمايت برخي گروه ها از آقاي موسوي هستيم كه قبولشان نداريم واقعيت اينست كه آنها از جنس آقاي موسوي نيستند. البته اين انتظار را هم داريم كه مهندس موسوي خودشان هم موضع بگيرند. آنها انتخابشان مهندس موسوي نيست انتخاب الان آنها تحميلي است و چيزي است كه زمان به آنها تحميل كرده است وگرنه انتخاب اصلي و مطلوبشان كسي غير از آقاي موسوي است . اميدواريم خود آقاي موسوي اين دغدغه را كه در خيلي از افراد وجود دارد حل كند و بنده نيز به ايشان تذكر داده ام و البته پذيرا هم بوده اند » .

سايت قلم نيوز علاوه بر اين جمله « بنده شخصا معتقدم لطماتي كه در طول تقريبا 10 ساله اخير به ارزش ها و اصول وارد شده بايد جبران شود و جبران آن هم بازگشت به گفتمان امام است » نيز از اين اظهارات حذف شده است ! به دست اندركاران « قلم نيوز » يادآور مي شويم كساني كه مدعي طرفداري از فرد با صداقتي مثل مهندس موسوي هستند بايد صداقت داشته باشند و رسم امانت داري را كنار نگذارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟