صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مورینیو بار دیگر سوژه شد؛

انتقاد جالب آقای خاص به اشتباهات داوری

کد خبر: ۴۷۷۵۷۱
| |
2268 بازدید
سرمربی تیم فوتبال چلسی در پایان دیدار این تیم برابر برنلی به شکل جدید اعتراض خود به داوران را در مصاحبه با خبرنگاران مطرح کرد.

به گزارش مهر، ژوزه مورینیو که به شدت نسبت به اشتباهات مارتین اتکینسون داور دیدار خانگی این تیم برابر برنلی معترض بود در پایان این دیدار از پاسخگویی به خبرنگاران امتناع ورزید و گفت که نمی‌خواهد بار دیگر جریمه شود.

وی البته عنوان کرد: در این بازی چهار دقیقه کلیدی وجود دارد. دقایق 30، 33، 43 و 69 لحظاتی از بازی هستند که شما می‌توانید درباره هر کدام از آنها یک داستان بنویسید. من بیشتر از این جواب نمی‌دهم چرا که دوست ندارم مجازات شوم.

مورینیو پیش تر در ماه دسامبر از ایجاد یک کمپین علیه چلسی هشدار داده بود و برای همین 25 هزار پوند جریمه شد. پس از آن محرومیت دیه گو کاستا نیز باعث شد شدت انتقادهای آقای خاص دو چندان شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار