صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

از مافیای سیگار تا حمایت هاشمی!

حاشيه‌هاي حضور رضايي در دانشگاه شريف
کد خبر: ۴۷۷۲۷
| |
12651 بازدید

• دكتر محسن رضايي ساعت 45/14 دقيقه وارد دانشگاه صنعتي شريف شده و در ابتدا با حضور بر مزارشهداي گمنام در اين دانشگاه به مقام شامخ شهدا و شهداي دانشجو اداي احترام كرد.

• دكتر رضايي با همراهي جمعي از دانشجويان، اعضاء انجمن اسلامي دانشجويان مستقل كه وي را به دانشگاه دعوت كرده بودند، تعدادي از استادان دانشگاه و اصحاب رسانه ها فاصله مزار شهداي گمنام تا تالار جابربن حيان شريف را پياده طي كرد.

• تالار جابربن حيان در دانشكده شيمي مملو از دانشجويان و جمعي از كاركنان دانشگاه و نمايندگان رسانه هاي جمعي بود.


• فضاي جلسه در مجموع فضايي پرنشاط و البته دوستانه و محترمانه بود؛ دانشجويان نسبت به اظهارات دكتر محسن رضايي و همچنين تعدادي از سؤال هاي دوستان خود ابراز احساسات نشان مي دادند.

• پس از سخنراني اوليه دكتر رضايي مجري جلسه به شرح سؤال هاي كتبي حاضرين پرداخت. همچنين تعدادي از دانشجويان به صورت شفاهي و با قرار گرفتن پشت تريبون به طرح سؤال خود به صورت مستقيم پرداختند.

• برخي سؤال هاي منتقدانه از دكتر رضايي با كف و سوت و استقبال تعدادي از دانشجويان همراه مي شد، البته برخورد صميمي دكتر رضايي و پاسخ هاي مبسوط او هر بار با تشويق عده بيشتري از دانشجويان مواجه مي گشت.

• وقتي دانشجويي درباره موضوع مافياي سيگار، ميزان رأي دكتر رضايي دستور هاشمي براي كانديداتوري وي و مواردي از اين دست سؤال كرد، دكتر رضايي از حاضرين خواست اين دانشجو را به خاطر سؤال هاي خوب مورد تشويق قرار دهند.

• محسن رضايي درباره مافياي سيگار گفت: اين دروغي بوده كه گفتند، در اين دوره دروغ كم نگفته اند. اين پاسخ با تشويق شديد دانشجويان حاضر مواجه شد.

• رضايي درباره دستور هاشمي براي كانديداتوري هم گفت: خود آن كسي كه اين موضوع را مطرح كرده مي داند كه من مستقل هستم و مستقل هم در صحنه حضور پيدا كرده ام. شايد با تكرار اين موضوع قصد القاء دارند ولي من پاسخ داده ام و طراحان اين موضوع خود مي دانند كه چنين نيست و دروغ گفته اند.

• محسن رضايي در پاسخ به سؤال دانشجويي كه گفت: شما در دوره قبل گفته بوديد تنها با گلوله كنار مي رويد بالبخند پاسخ داد: فيلم آن گفتگو موجود است؛ مرحوم ملاقلي پور سؤال كرد در چه صورت كنار مي رويد گفتم: يا با گلوله و يا زماني كه مردم مرا نخواهند اين كار را مي كنم، در اطلاعيه اي هم كه منتشر كردم گفتم: به نفع ملت ايران كنارمي روم. در آن دوره برداشتم اين بود كه هنوز ارتباط لازم بين من و مردم برقرار نشده بود.

• محسن رضايي در بخشي از سخنانش اظهار داشت: من رأي ملت ايران به خودم را هر تعداد كه باشد روي چشمم مي گذارم و آن را مقدس مي دانم.

• نشست صميمي دكتر رضايي با دانشجويان بيش از دوساعت به طول انجاميد و در ميان تشويق دانشجويان حاضر به پايان رسيد.

• گفت‌وگوي اصحاب رسانه‌ها و دانشجويان با دكتر محسن رضايي پس از پايان جلسه نيز ادامه داشت و در محوطه دانشگاه نيز بيش از 45 دقيقه به طول انجاميد
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
باسلام.ایکاش جناب آقای دکتررضایی نقد دولت را بعنوان یک تکلیف زودتر آغاز میکردند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
آقای رضایی آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا،در این هیاهوی انتخاباتی واقعا فکر میکنید مردم فرصت می یابند که نقد های دلسوزانه شما را بشنوند؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۶
کجای این حرفا نقد دولت بود؟ چیزی تون شده ها؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
نقد ونه تخریب؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
مافیای سیگار دروغه یا مربوط به ایشان نمیشه؟لطفاً بیشتر توضیح بدید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
من خودم توی جلسه بودم... این طور که نوتشتین نبود...بعضی جاها دانشجوها طوری آقای رضایی رو تخریب می کردند که خود ایشان جا می خورد و از صحبت باز می ایستاد ... دفعه های قبلی که نظرم رو سانسور کردید،
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۹
به نام خدا
برادر محسن، چقدر فضاي اين خبر و انتخاب كلمات ظريف و نازك و ترد است. آيا نويسنده اين متن هماني است كه متون راجع به دولت نهم را هم مينويسد؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۹
ماکه نفهمیدیم این دانشجویان طرفدار کدام نامزد هستند به سایتهای طرفدار کروبی مراجعه میکنیم همه دانشجویان به به وچه چه کرده اند به سایتهای طرفدار رضایی نگاه میکنیم همینطور و به سایتهای طرفدار دولت فعلی هم که میرویم از شورو شوق دانشجویان نسبت به رییس جمهور نوشته شده خدا بخیر کند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۰
فقط رضای
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۰
درود بر محسن رضایی!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟