صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسکان مسافران پرواز بندرعباس-مشهد

پرواز شماره‌ی 945 هواپیمایی ایرتور به‌علت نقص فنی انجام نشد و شرکت هواپیمایی مذکور مجبور به اسکان مسافران در هتل هرمز بندرعباس شد.
کد خبر: ۴۷۷۰۹۲
| |
9431 بازدید
|
مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان گفت: پرواز شماره‌ی 945 هواپیمایی ایرتور که قرار بود ساعت هشت و سی دقیقه صبح دیروز(جمعه یکم اسفندماه) با 150 مسافر انجام شود به‌علت نقص فنی انجام نشد و شرکت هواپیمایی مذکور مجبور به اسکان مسافران درهتل هرمز بندرعباس شد.

«رضا بدیعی‌فرد» در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این هواپیما که قرار بود فرودگاه بندرعباس را به مقصد مشهد ترک کند اما به دلیل نقص فنی دربرق موتورهواپیما موفق به انجام پرواز در موعد مقرر نشد و تلاش برای رفع نقص نیز در روز جاری به نتیجه نرسید.

افزود: هواپیمای مذکور اگرچه درساعت 11و 30 دقیقه برای پروازاعلام آمادگی کرد لیکن به دلیل این‌که به برخی مسافران پرواز اعلام شده بود ساعت 16 پرواز انجام می‌شود، انجام پرواز به بعد از ظهر در زمان اعلام شده موکول شد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان اضافه کرد: این هواپیما سرانجام درساعت 16 با تکمیل مسافران خود آماده پرواز شد، اما ظاهرا نقص فنی هم‌چنان پابرجا بود و امکان پرواز میسر نشد.

بدیعی‌فرد با بیان این‌که مسافران این پرواز از عدم اطلاع رسانی به موقع شرکت مذکور و هم‌چنین رفع نشدن مشکل پرواز گلایه‌مند بودند، افزود: سرانجام بیش از یکصد نفر از مسافران به منظور اسکان و پذیرایی به هتل هرمز بندرعباس هدایت شدند.

وی خاطرنشان کرد: بدلیل کمبود هواپیما امکان جایگزین برای این پرواز مقدور نبود که این امر باعث نارضایتی و اتلاف وقت مسافران شد.

مدیرکل فرودگاه های استان هرمزگان از مردم درخواست کرد با در نظرگرفتن شرایط و مشکلات، با سعه صدر بیشتری برخورد کنند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۰
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
از اینکه شرکت ایرتور در بین شرکتها قدم اول در رضایت مشتری برداشته اند جای بسی خوشحالیست در اینکه شرکت ایرتور نیازمند بهینه سازی و ارتقا میباشد شکی نیست در اینکه مردم در این سالها با تمام کم و کاستیها ساخته اند و دم بر نیاورده اند هیچ جای گلایه نیست و اتمام سخن انکه به جناب بدیعی فرد بفرمایید که تکریم مسافر در فرودگاه در الویت اول قرار دارد بسیاری از مواقع دیده شده که در برخورد با مسافر در فرودگاه بندر عباس توسط عوامل انتظامی شان و شئونات رعایت نمیگردد. بازدیدهای بدون مقدما و بدون رعایت قانون و حقوق فردی از این جمله میباشد حدس بزن بار تحویل شده مسافر کارت در دست قبل از خروج از ترمینال و عبور از گیت سپاه به بهانه ای واهی به تنها اتاق کوچک گوشه سالن هدایت و بازرسی شده به نظر جناب بدیعی فرد این دو گانگی در حفاظت و امنیت چگونه تعریف میشود و خیلی مثالهای دیگر نگذارید طعم شیرین مسافرت به ابهای خلیج همیشه فارس در دل مسافران تلخ اید در این صورت طعم شیرین خلیج ع ر ب ی در ذهن ملت مینشیند و بار سفر در ان سمت اب خلیج فارس فرود می اید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
سعه صدر بیشتر؟!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
هميشه مسافر ان بايد درك كنند؟ تحمل كنند؟ كي مديريت ها ميخواهند درك داشته باشند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
مدیرکل فرودگاه های استان هرمزگان از مردم درخواست کرد با در نظرگرفتن شرایط و مشکلات، با سعه صدر بیشتری برخورد کنند.
فری
|
United States
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
ما نیز بعنوان مردم از همه مدیران درخواست می کنیم بجای اختلاس و باند بازی و......اندکی به فکر مردم باشند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
"مدیرکل فرودگاه های استان هرمزگان از مردم درخواست کرد با در نظرگرفتن شرایط و مشکلات، با سعه صدر بیشتری برخورد کنند."
ایشان واقعاً حق دارند!!! مردم ما خیلی کم تحمل اند.
هفته گذشته روز دوشنبه ساعت 20.55 برای آبادان پرواز داشتم که حدودساعت 1.30 بعد از نیمه شب پرواز کرد روز سه شنبه ساعت 16.35 برگشت از آبادان که حدود ساعت 23.30 پرواز کرد یعنی رویهم10 ساعت تأخیر برای سفری که جمعاً کمتر از 22 ساعت است.با احتساب زمانهای پرواز و بین راهی و استراحت شب(اگر بتوانید استراحتی بکنید) ببینید چقدر برای یکروز کاری باقی می ماند.
جناب مدیر کل آیا سعه صدر بیشتر از این؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
مدیرکل فرودگاه های استان هرمزگان از مردم درخواست کرد با در نظرگرفتن شرایط و مشکلات، با سعه صدر بیشتری برخورد کنند. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
امير
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
سعه صدر ؟!!!! فقط مردم اين سعه صدر و داشته باشن ؟! مسول فرودگاه و شركت هواپيمايي به جا جوابگويي چرا همش اينو از مردم درخواست ميكنن ؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
مشكلات كجا بود ؟

اگر براي سود بيشتر تمام هواپيماها رو به كار نگيريد و زاپاس داشته باشيد هيچ وقت اين طور نميشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
سلام واقعا جاي تاسف داره براي مديران صنعت هواپيمايي اين پرواز تقريبا با ١٧ ساعت تاخير پرواز كرد در اين مواود مردم بايد سعه صدر داشته باشن ولي در زماني كه يك نفر با ٥ دقيقه تاخير به كانتر ميرسه همين مديران سعه صدر ندارن... يكي ازين مسافرين قرار بود قبل از عمل مادرشو ببينه حالا اين فرصت رو كي ميخواد برگردونه چشم انتظاري اين مادر رو تا اخرين لحظه هميشه به اسم دين از الفاظ سعه صدر و .. استفاده ميكنين واقعا مردم خسته شدن از اينهمه دروغ
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟