صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سعيدلو به پرسپوليس نزديك شد؟

کد خبر: ۴۷۶۹۳
| |
1886 بازدید

پرسپوليس در فصلي كه گذشت بيشترين هزينه را در خريد بازيكن و كادر فني داشت اما نتايجي كه اين تيم در ليگ و جام حذفي كسب كرد به هيچ وجه در حد و اندازه‌هاي چنين تيم پرطرفداري نبود. از همه بدتر اين‌كه اعضاي هيئت مديره و مدير عامل اين باشگاه ابتداي فصل تيم قهرمان را تحويل گرفتند اما حالا سرخ‌پوشان حسرت اين را مي‌خورند كه چرا از گرفتن سهميه آسيا هم عاجز ماندند.

به نوشته خراسان، بدون ترديد نقش هيئت مديره پرسپوليس در ناكامي‌هاي اين تيم بيشتر از كادر فني يا بازيكنان بوده و اين موردي است كه نمي‌توان منكر آن شد و به سادگي از كنارش گذشت. اگر بخواهيم يك فلاش‌بك به عقب و ابتداي فصل داشته باشيم درمي‌يابيم كه اختلاف بين اعضاي هيئت مديره و مدير عامل پرسپوليس يك ماه بعد از شروع ليگ آغاز شد و آن‌قدر اوج گرفت كه افشين قطبي فرار را به قرار ترجيح داد.

هر چند قطبي قبل از رفتنش در يك مصاحبه تلويزيوني حرف‌هاي بسيار تندي عليه مسئولان ارشد باشگاهش زد اما هنوز هم كه هنوزه آن صحبت‌ها در هيچ شبكه تلويزيوني پخش نشده به اين دليل كه فيلم آن نزد حسين هدايتي است!

در ادامه اين داريوش مصطفوي بود كه بعد از تحت فشار قرار گرفتن از سوي برخي اعضاي هيئت مديره پرسپوليس مجبور به استعفا شد و جانشيني را به عباس انصاري‌فرد داد. البته اگر بخواهيم به جزئيات اين اختلاف و اقدامات آن‌ها بپردازيم بدون شك بايد 2، 3 شماره روزنامه را به اين موضوع اختصاص دهيم!

ديري نگذشت كه جانشين مصطفوي هم با هدايتي شديدا به مشكل برخورد و اين بار چون سازمان تربيت بدني نمي‌تواند و نخواست كه مدير عامل را تغيير دهد باعث شد پرسپوليس بيشترين ضربه را از اختلافات موجود بخورد.

كسب مقام پنجمي و عاجز ماندن از كسب سهميه آسيا، حذف از مسابقه‌هاي جام حذفي و شكست تحقيرآميز سرخ‌پوشان مقابل الغرافه قطر هر كدام از اختلافات شديد مسئولان ارشد اين باشگاه نشأت گرفت. اخراج افشين پيرواني هم مي‌توان به اين موارد اضافه كرد.

اين‌كه چرا مي‌گوييم اين قضيه به داخل تيم وارد شده به اين دليل است كه يك عده از بازيكنان از جمله علي كريمي، عليرضا نيكبخت، مازيار زارع و رحمان رضايي به اتفاق نعيم سعداوي و افشين پيرواني طرفدار هدايتي شدند و بقيه تيم نيز سمت عباس انصاري‌فرد و همچنين محمود خوردبين كشيده شدند تا دودستگي عجيبي در بين سرخ‌پوشان به وجود بيايد. اين قضيه آن‌قدر واضح شده كه به گوش رئيس سازمان تربيت بدني هم رسيده است.

براي همين محمد علي‌آبادي قصد دارد اين بار تغييرات را در رأس باشگاه ايجاد كند. حتي شنيديم او چند ساعت بعد از بازي پرسپوليس و پاس از طريق محمد آخوندي از تمامي اعضاي هيئت مديره اين باشگاه مي‌خواهد از سمت خود استعفا دهند تا مجبور نشود آن‌ها را كنار بگذارد.

در اين بين هدايتي حاضر به استعفا نشده و بايد منتظر نشست و ديد كه تصميم جديد سازمان تربيت بدني چه خواهد بود. جلسه اخير علي‌آبادي و سعيدلو دقيقا در همين راستا بوده و احتمال اين‌كه به زودي معاون رئيس جمهور بار ديگر به عنوان رئيس هيئت مديره پرسپوليس منصوب شود زياد است.

هدايتي هم از حالا به فكر اين است كه در صورت صعود استيل‌آذين به ليگ برتر بسياري از بازيكنان شاخص پرسپوليس را با خود به آن‌جا ببرد. به هر حال بايد منتظر نشست و ديد بعد از ديدار حساس سرخ‌پوشان مقابل الشباب چه تغييراتي در اين باشگاه پرطرفدار صورت خواهد گرفت.

برش
علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس‌جمهوري گفت: «نمي‌دانم حالا كه وضعيت پرسپوليس اين‌گونه شده اعضاي هيئت مديره پرسپوليس به دنبال چه چيزي هستند كه اين طور با يكديگر برخورد مي‌كنند. من به آن‌ها پيشنهاد مي‌كنم هر چه سريع‌تر از مردم عذرخواهي كنند. درباره مسائل مختلف در باشگاه پرسپوليس با مهندس علي‌آبادي گفت‌و‌گو كردم. ما چشم خودمان را روي اين اتفاق‌ها نخواهيم بست.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟