صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واردات مرکبات به ضرر تولیدکنندگان است

کد خبر: ۴۷۶۶۴۲
| |
3440 بازدید

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با یادآوری نزدیک شدن به ایام نوروز و زیاد شدن تقاضا برای خرید میوه، گفت: دولت باید با برنامه‌ریزی منسجم از ورود دلالان به حوزه قیمت گذاری محصولات مصرفی مردم جلوگیری کند.

امیرعباس سلطانی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری نزدیک شدن به ایام نوروز، گفت: با نزدیک شدن به ایام عید باستانی نوروز، جو و فضای روانی در جامعه در شب عید باعث سودجویی دلالان و محتکران شده به طوری که دلالان از این فضای روانی و بازار آشفته استفاده غیرقانونی کرده و بازار سیاهی به نفع خود ایجاد می‌کنند.

نماینده بروجن در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور حتم برای جلوگیری از متضرر شدن مصرف‌کنندگان باید از سوی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت مدیریت و نظارت دقیق و مدونی درخصوص تنظیم بازار شب عید صورت گیرد.

وی افت و خیز شدید قیمت برخی از میوه‌ها و اقلام ضروری مردم را در شب عید حاکی از بی‌برنامه بودن در تولید و صادرات و شاید هم ورود غیرمجاز برخی از این اقلام دانست و افزود: ما برای رفع نگرانی‌های مردم در شب عید باید با تشکیل کارگروه‌های مشخص و برنامه‌ریزی‌های مدون، فضای جامعه را به سوی امنیت ناشی از آرامش ببریم.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه میوه شب عید برای مصرف مردم از تولید داخل تامین خواهد شد، گفت: نظارت‌ها باید برای کالاهای مورد نیاز مردم در شب عید بیشتر باشد چرا که میوه‌های متعارف برای مصرف شب عید در بازار به قدر کافی وجود دارد و نیازی به واردات برای جبران کمبودها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هر گونه ورود مرکبات برای شب عید به ضرر تولیدکنندگان داخلی خواهد بود، تصریح کرد: دولت با برنامه‌ریزی منسجم باید از واردات هر نوع میوه شب عید جلوگیری کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، همچنین از همه دست‌اندرکاران حوزه تامین میوه شب عید مردم خواست تا ضمن رعایت قیمت محصولات به کیفیت ارائه شده محصولات به مردم جامعه نیز توجه کافی داشته تا شأن و جایگاه مردم در همه عرصه‌ها و همه اقشار جامعه حفظ شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟