صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجات صاحب خانه و دختر جوان از مرگ

کد خبر: ۴۷۶۶۰۶
| |
7072 بازدید
|
۶

سخنگوي سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران 3 حادثه را که از سه شنبه شب تا صبح چهارشنبه در پايتخت رخ داد، تشريح کرد.

به گزازش مردم سالاری، جلال ملکي سخنگوي سازمان آتش نشاني در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص آتش سوزي اين ساختمان نيمه متروکه اظهار داشت: در ساعت 23:53 دقيقه سه شنبه شب در پي تماس اهالي خيابان دماوند با سامانه 125، از آتش سوزي در يک ساختمان سه طبقه خبر دادند که بلافاصله ستاد فرماندهي‌ آتش نشاني سه ايستگاه (دو، سه و نجات نه) به همراه تشک نجات و نردبان هيدروليکي عازم خيابان دماوند، خيابان اقبال لاهوري کردند.

وي ادامه داد: محل حادثه يک ساختمان سه طبقه مسکوني بود، اما به دلايلي توسط مراجع قضايي پلمپ شده بود که صاحب خانه به همراه تعدادي از معتادان، فک پلمپ کردند و در آن محل زندگي مي‌کردند و همچنين در طبقات مقداري زباله جمع آوري شده بود که آتش سوزي از زيرزمين آغاز و به طبقه اول نيز سرايت کرده بود.

 ملکي افزود: مالک ساختمان به همراه دختر جوان که هر دو اعتياد داشتند، پس از حريق به پشت بام پناه برده بودند که آتش‌نشانان پس از اطفاي حريق، اين دو نفر را از ساختمان خارج کردند و محل را پس از ايمن سازي، تحويل عوامل انتظامي دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
زینال بندری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
عاقبت فسق و فجور با یک دختر جوان معتاد سوختن در آتش است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
اتش نشانی اشتباه کرده باید این معتادان را ازاد می گذاشتند تا بمیرند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
ravani
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
بهتر نبود ولشون ميكردين تا دوتا انگل از روي زمين كمتر بشه؟؟؟؟؟؟
بودن اون دوتا معتاد چه فايده اي داره آخههههههههه!
پاسخ ها
دلسوز
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
متاسفم برای دیدگاه شما. اطلاع ندارید این گونه قضاوت نکنید به جای پروردگار. بنده افرادی زیادی را می شناسم که دورانی از عمر خود را گرفتار بوده اند اما با خواست خداوند در مسیر بهبودی از طریق کلاسهای N.A قرار گرفته اند و عضو موثری از جامعه هستند. امیدوارم تابناک عزیز چاپ بفرمایی و در این راستا از این دوره ها گزارشی تهیه کنید و در راستای رساله رسانه ای خود به افرادی که گرفتار هستند آگاهی ببخشید. بلکه هم تعدادی از هموطنان نجات یابند و هم امثال این کامنت گزار گرامی تغییر نگرش یابند.
ناشناس
|
South Africa
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
اگر این دو نفر از اعضای خانواده ما بودند هم همین حرف رو میزدیم. آیا علم غیب دارید که یک معتاد را تهمت فسق و فجور می زنید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟