صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تجمع معترضان مسکن مهر پرند مقابل مجلس

جمعی از مالکان مسکن مهر پرند در اعتراض به افزایش مبلغ قراردادشان مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
کد خبر: ۴۷۶۱۴۶
| |
5987 بازدید

جمعی از مالکان مسکن مهر پرند در اعتراض به افزایش مبلغ قراردادشان مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش ایسنا، حدود 100 نفر از مالکان مسکن مهر پرند با در دست داشتن برگه‌های قراردادشان با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی نمایندگان به این مسأله شدند.

یکی از تجمع‌کنندگان به خبرنگار ایسنا گفت: مبلغ قرارداد شرکت‌های کیسون، حسام و کوزو شرکت‌های پیمانکار داخلی و ترکیه‌ای به دو برابر افزایش یافته است و بنده که تاکنون 17 میلیون واریز کرده‌ام باید 17 میلیون دیگر نیز واریز کنم و تا ‌آن موقع مسکن بنده تحویل نمی‌شود. نماینده معترضان مسکن مهر پرند نیز با جمع‌آوری قراردادهای افراد تجمع کننده خواستار انتقال کل قراردادها به نمایندگان مجلس برای رسیدگی شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟