صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود رئیس قوه قضائیه به استان لرستان

امیدواریم بتوانیم با سفر به استان لرستان پاره‌ای از مشکلات مردم این خطه را برطرف کنیم
کد خبر: ۴۷۶۰۹۲
| |
3002 بازدید
رئیس قوه قضائیه در جمع خبرنگاران گفت: در سفرهای استانی در کنار بررسی وضعیت قضایی استان با خانواده شهدا، فرهیختگان و دانشجویان و کارمندان دستگاه قضا نیز دیدار خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم پاره‌ای از مشکلات مردم خوب این خطه را برطرف کنیم.

به گزارش فارس از لرستان، آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه صبح امروز در فرودگاه مرکز استان در جمع خبرنگاران گفت: در سفرهای استانی در کنار بررسی وضعیت قضایی استان، مشکلات احصا شده و برای حل آنها برنامه‌ریزی می‌شود.

وی با اعلام این مطلب، افزود: نفس حضور در سفرهای استانی برای بررسی وضعیت قضایی استان است.

رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: آن دسته از مشکلاتی که در حین سفر امکان بر طرف شدن آن باشد بررسی و دستورات لازم برای بر طرف شدن آن صادر می‌شود و مابقی نیز در تهران مورد ارزیابی و تصمیم گیری قرار می‌گیرد.

وی یکی دیگر از اهداف سفر خود به استان لرستان را شرکت در همایشی که برای بزرگداشت مقام شهدای روحانی این استان برپا شده است عنوان کرد.

آملی لاریجانی ادامه داد: هر چند در این رهگذر دیدارهایی هم با خانواده شهدا، فرهیختگان و دانشجویان و کارمندان دستگاه قضا خواهیم داشت.

وی گفت: امیدواریم با انجام این سفرها خدمت‌رسانی مطلوبی به شهروندان انجام گیرد و ما هم به اندازه خودمان در این خدمت رسانی مؤثر باشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟