صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یکی از رهبران الوفاق بحرین بازداشت شد

نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه 'جمیل کاظم' رییس شورای جمعیت ملی اسلامی الوفاق را پس از گذشت کمتر از یک ماه از آزادی ، بار دیگر بازداشت کردند.
کد خبر: ۴۷۵۹۶۶
| |
3033 بازدید

نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه 'جمیل کاظم' رییس شورای جمعیت ملی اسلامی الوفاق را پس از گذشت کمتر از یک ماه از آزادی ، بار دیگر بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی اللؤلؤه، دادگاه بحرین دیروز با پیگیری محاکمه جمیل کاظم به دلیل افشاگری فساد مالی روی داده در انتخابات پارلمانی اخیر بحرین در صفحه شخصی خود در توئیتر، حکم بازداشتش را صادر کرد.

دادگاه استیناف آل خلیفه در همین رابطه جمیل کاظم را به شش ماه زندان محکوم کرده است.

انقلاب مردمی بحرین که با حمایت مردم، روحانیون و تمامی اقشار این کشور در 14 فوریه سال 2010 آغاز شد، از همان ابتدا با پاسخ وحشیانه نیروهای نظامی و امنیتی رژیم آل خلیفه روبرو شد.

نیروهای ال خلیفه که با استفاده از انواع سلاح ها و بازداشت گسترده انقلابیون بحرینی نیز نتوانستند جلوی انقلاب مردم بحرین را بگیرند با استمداد از نظامیان و نیروهای امنیتی کشورهای عربستان، امارات و برخی دیگر از کشورهای منطقه، سرکوب انقلابیون بحرینی را گسترده تر کردند، اما با گسترده شدن اقدامات رژیم آل خلیفه در سرکوب مردم انقلابی بحرین، انقلابی ها نیز به تلاش های مسالمت آمیز خود برای تغییر سرنوشت خود وسعت بخشیدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟