صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلاهبرداری وکیل قلابی با وعده آزادی از زندان

کد خبر: ۴۷۵۱۴۷
| |
4062 بازدید

وکیل قلابی که با وعده آزادی زندانیان از خانواده‌های آنان کلاهبرداری می‌کرد، دستگیر شد. 

به گزارش آرمان، سرهنگ کیومرث عزیزی جانشین رئیس پلیس استان کرمانشاه گفت: وقتی گزارشی از یک وکیل قلابی به کلانتری 17 رسید تیمی از پلیس آگاهی وارد عمل شد. 

در این مرحله مرد فریب خورده ادعا کرد پسرش به علت ارتکاب جرم و اجرای حکم قضایی زندانی است، تا اینکه دو مرد به وی مراجعه کردند و مدعی شدند وکیلی را سراغ دارند که می‌تواند پسرش را تبرئه کند و با تبلیغات آن دو و با حضور آنان با یک مرد که خود را وکیل معرفی می‌کرد ملاقات کرده و پس از اعلام جرم پسرش و گفت‌وگوهای زیاد سرانجام اوراقی را به‌عنوان قرارداد وکالتنامه با وی امضا و 60 میلیون تومان به‌عنوان حق وکالت تعیین و حساب‌های مختلفی را به وی ارائه که در چند مرحله 30 میلیون تومان به حساب آنها واریز کرده است. 

این مقام مسئول پلیسی افزود: این مرد اعلام کرد پس از مدتی احساس کردم که فریب خورده‌ام و احتمالاً مورد کلاهبرداری واقع شده‌ام. 

سرهنگ عزیزی اظهار داشت: اقدام‌های پلیس برای بررسی موضوع صورت گرفت و متهم و همدستان وی شناسایی و دستگیر شدند. 

وی خاطرنشان کرد: وکیل قلابی در ابتدا منکر هرگونه کلاهبرداری شد اما با ارائه مدارک و دلایل محکمه‌پسند به جرم خود اعتراف کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟