صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ادامه فصل کابوس وار دورتموند

کد خبر: ۴۷۲۸۸۰
| |
3281 بازدید

فصل کابوس وار دورتموند ادامه دارد. این تیم در هفته نوزدهم بوندسلیگا در ورزشگاه خانگی خود با یک گل برابر آوگسبورگ تن به شکست داد. این در حالی بود که حریف از دقیقه 64، 10 نفره بازی می کرد.

به گزارش ایسنا، هفته نوزدهم بوندسلیگا با انجام 5 دیدار به پایان رسید که در مهم ترین بازی دورتموند بحران زده که در ورزشگاه خانگی خود از آوگسبورگ پذیرایی می کرد با یک گل تن به شکست داد تا تیره روزی های این تیم ادامه بیابد.

تک گل این دیدار را رود بودابیا در دقیقه 60 به ثمر رساند. در دقیقه 64 کریستف یانکر بازیکن آوگسبروگ با کارت قرمز داور از بازی اخراج شد اما دورتموند حتی نتوانست با وجود 10 نفره شدن حریف در ورزشگاه خانگی خود به گل برسد. دورتموند بدترین نتایح تاریخ خود را به دست آورده است و فصل کابوس واری را پشت سرمی گذارد.

هواداران این تیم امیدوار بودند که با شروع نیم فصل دوم شرایطشان بهتر شود اما این گونه نشده است و به نظر می رسد که شاگردان کلوپ به لیگ پایین تر سقوط خواهند کرد. دورتموند با 16 امتیاز در قعر جدول رده بندی قرار دارد.

در یکی دیگر از دیدارهای حساس بایر لورکوزن که در خانه هرتابرلین به میدان رفته بود با یک گل به پیروزی رسید تا با 32 امتیاز به رده پنجم جدول رده بندی صعود کند.

هامبورگ هم توانست با سه گل برابر میزبان خود پادربورن به پیروزی برسد. وردربرمن هم با نتیجه دو بر یک هوفنهایم را از پیش رو برداشت اما جدال کلن با اشتوتگارت برنده ای نداشت و بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در جدول رده بندی بایرن مونیخ با 46 امتیاز در صدر قرار دارد و ولفسبورگ هم با 38 امتیاز دوم است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟