اقدامات امنیتی در جنوب فرانسه تشدید شد

نخست وزیر فرانسه اعلام کرد بدنبال حمله یک مرد مسلح به چاقو به سه پلیس شهر نیس، اقدامات امنیتی در جنوب این کشور تشدید شده است.
کد خبر: ۴۷۲۸۰۴
| |
2641 بازدید
 نخست وزیر فرانسه اعلام کرد بدنبال حمله یک مرد مسلح به چاقو به سه پلیس شهر نیس، اقدامات امنیتی در جنوب این کشور تشدید شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه تلویزیونی ˈ بی ام افˈ، مانوئل والس روز چهارشنبه اعلام کرد که منطقه ˈآلپ-ماریتیمˈ در جنوب این کشور بعد از حمله به سه مامور پلیس در شهر نیس در بالاترین سطح آماده باش حملات تروریستی قرار گرفته است.

بنابر این گزارش، وی که در مجمع ملی فرانسه سخن می گفت، تاکید کرد: در خصوص حوادثی که در نیس اتفاق رخ داد، تصمیم گرفتم برای تضمین اینکه تمام سازمان ها آماده باشند سطح تهدید را به بالاترین حد یعنی سطح حمله افزایش دهم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی