يك ليگ فرسايشي را پشت سر گذاشتيم
آرش برهاني تمرينات تيم ملي فوتبال ايران را بانشاط توصيف كرد.
به گزارش ايسنا، مهاجم تيم استقلال تهران پس از پايان دومين تمرين تيم ملي فوتبال ايران در جمع خبرنگاران گفت: صبح امروز در آكادمي تست آمادگي جسماني خوبي را پشت سر گذاشتيم به لطف خدا من و بسياري از بازيكنان مصدوميت خاصي نداشتيم امروز بعدازظهر نيز كارهاي تاكتيكي و هماهنگي انجام داديم.
وي در خصوص حال و هواي تمرينات تيم ملي اظهار كرد: ليگ فرسايشي را پشت سر گذاشتيم بازيكنان از جسماني و روحي خسته شدند. قطبي شرايط بازيكنان را درك كرده و با آگاهي از اين مساله تمرينات بسيار خوب و باتوپ را در برنامهي كاري خود قرار داده است.
وي با بيان اينكه شادابي در تمرينات تيم ملي افزايش يافته است، يادآور شد: بازيكنان در تمرينات تيم ملي خسته نميشوند البته دايي فرصت بيشتري در تيم ملي داشت و ميتوانست تمرينات متنوع و كارهاي بيشتري انجام دهد.


