صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دزدان دریایی کشتی انگلیسی را آزاد کردند

کد خبر: ۴۷۲۴۴
| |
2244 بازدید
دزدان دریایی سومالی کشتی باری انگلیسی را بعد از یک ماه و پس از دریافت مقداری پول آزاد کردند.

به گزارش بی بی سی، دزدان دریایی سومالی که یک ماه قبل کشتی انگلیسی با خدمه بلغارستانی را در خلیج عدن ربوده بودند با دریافت پول آن را آزاد کردند.

به گفته مقامات بلغارستان ، کشتی بزرگ باری که 32 هزار تن وزن داشت و بار آهن حمل می‌کرد پس از اینکه هماهنگی‌های لازم انجام شده و خواسته دزدان دریایی بر آورده گشت آزاد شده است.

گزارش‌های رسیده نشان می‌دهد که تمامی 24 نفر خدمه این کشتی نیز آزاد شده‌اند و همگی در سلامت کامل به سر می‌برند.

خدمه این کشتی علاوه بر 14 بلغار، چند روس،اکراینی و فیلیپینی نیز بوده‌اند که یک هفته پس از پرداخت شدن پول توسط مقامات به همراه کشتی آزاد شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان