صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش رییس سازمان بازرسی به ادعای رحیمی

رییس سازمان بازرسی کل کشور در واکنش به اظهارات اخیر معاون اول دولت دهم نسبت به برخی از نمایندگان مجلس گفت: دستگاه قضایی با هر کسی که مرتکب جرمی شده قطعا برخورد خواهد کرد.
کد خبر: ۴۷۲۴۲۸
| |
8609 بازدید

رییس سازمان بازرسی کل کشور در واکنش به اظهارات اخیر معاون اول دولت دهم نسبت به برخی از نمایندگان مجلس گفت: دستگاه قضایی با هر کسی که مرتکب جرمی شده قطعا برخورد خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، «ناصر سراج» عصر سه شنبه در حاشیه مراسم ترحیم مادر همسر حجت الاسلام سید رضا تقوی رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در واکنش به ادعای رحیمی مبنی بر پرداخت پول به نامزدهای انتخابات مجلس هشتم، این مطلب را در جمع خبرنگاران بیان کرد.

وی تاکید کرد: دادگاه نسبت به کسانی که در این زمینه مرتکب جرم شده باشند، رسیدگی خواهد کرد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در باره پرونده پدیده شاندیز نیز اظهار نظری نکرد و گفت: در خصوص این پرونده و متهمان آن نیز فقط حجت الاسلام محسنی اژه ای معاون اول و سخنگوی قوه قضاییه صحبت می کند.

محمدرضا رحیمی معاون اول دولت دهم در نامه ای به رییس این دولت بیان کرد که یک میلیارد و 200 میلیون تومان را به حدود 170نفر از کاندیداهای مجلس هشتم پرداخت کرده و همه آن به مصرف انتخابات رسیده است.

همچنین تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره نهم با ارسال نامه های جداگانه به روسای قوای مقننه و قضاییه خواستار افشای اسامی این 170 نفر شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار