صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بعد از حضور مارتینز و گوتسه در بایرن

شورله سومین نقل و انتقال گران‌ تاریخ بوندس‌لیگا شد

کد خبر: ۴۷۲۲۲۹
| |
2052 بازدید

انتقال آندره شورله از چلسی انگلیس به ولفسبورگ آلمان سومین خرید گران‌قیمت در تاریخ بوندس‌لیگا به حساب می‌آید.

به گزارش فارس، شب گذشته عاقبت شایعاتی که در مورد «آندره شورله» شنیده می‌شد، رنگ حقیقت به خود گرفت. لژیونر آلمانی که در خدمت چلسی بود، به «گرگ‌ها» (ولفسبورگ) انتقال یافت.

این بازیکن 24 ساله و ارزشمند که اوایل تابستان در فینال جام جهانی 2014 برزیل مقابل آرژانتین پاس منجر به گل و قهرمانی ژرمن‌ها را به ماریو گوتسه داد، با تیم سفید و سبزپوش کشورش تا سال 2019 قرارداد منعقد کرد.

براساس گزارش رسانه‌ها تیم حاضر در بوندس‌لیگا برای به خدمت‌ گیری این ستاره ارزشمند 32 میلیون یورو به حساب استمفوردبریجی‌ها واریز کرد تا امکان و اجازه عقد قرارداد با شورله را پیدا کند.

طبق اعلام هفته‌نامه کیکر حضور ستاره ژرمنی نزد تیم آلمانی بعد از ورود خاویر مارتینز به بایرن مونیخ در ازای 40 میلیون یورو و ماریو گوتسه به بایرن در ازای 37 میلیون یورو سومین نقل و انتقال گران تاریخ بوندس‌لیگا به حساب می‌آید.

به همین دلیل گران‌ترین خرید تمام ادوار ولفسبورگی‌ها نیز هست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟