صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزيده سرمقاله‌ روزنامه‌هاي صبح امروز

کد خبر: ۴۷۱۹۵
| |
2705 بازدید
جمهوري اسلامي
«بازوهاي اطلاعاتي رژيم صهيونيستي در جهان عرب» عنوان سرمقاله روزنامه جمهوري اسلامي است كه در آن مي‌خوانيد:
جوزف بايدن معاون رئيس جمهور آمريكا در يك موضع گيري مداخله جويانه در قبال دنياي عرب از اعراب خواست بهاري رژيم اشغالگر صهيونيستي بشتابند و « تل آويو » را براي خروج از انزواي كنوني كمك نمايند.

خبرگزاري فرانسه انعكاس اين مطلب خاطرنشان ساخت كه بايدن از اعراب خواسته است براي آزادي «گيلعاد شاليط» نظامي اسرائيلي كه نزد نيروهاي مقاومت اسلامي فلسطين اسير شده تلاش كنند.

اگرچه موضع گيري برخي رژيم هاي مرعوب عرب از جمله مصر ـ عربستان و اردن در جهت ياري رساندن به صهيونيستها به سالهاي گذشته برمي گردد و تازگي ندارد اما درخواست اخير معاون رئيس جمهور آمريكا نشان مي دهد كه از ديدگاه واشنگتن اقدامات ارتجاع عرب در كمك به صهيونيستها كافي و موثر نبوده و لازم است آنها به تلاش و فعاليت خود ادامه دهند و ابعاد آن را تقويت كنند.


اعتماد ملي
«بازگشت به سنت مشورت» عنوان سرمقاله روزنامه اعتماد ملي است كه در آن مي‌خوانيد:
ديروز ثبت‌نام اصلاح‌طلبان بود. صبح ديروز من و آقاي کرباسچي و خانم جميله کديور و آقاي عباس عبدي، آقاي کروبي را براي ثبت‌نام همراهي کرديم. بحث اينکه آيا رئيس‌جمهور بايد شخصا تابلوي کارهايش باشد يا طرفدار اين تز باشد که تيم خودش را همواره در کنارش نشان دهد، از مدت‌ها در بين دوستان ستاد آقاي کروبي مطرح بود. انتخاب آقاي کروبي اين بود که از ابتدا به عنوان کسي شناخته شود که به صورت تيمي کار مي‌کند و نظر مشاورانش را در رفتارش مورد توجه قرار مي‌دهد.

همان که مشکل اصلي فعلي کشور است و بسياري از مشکلات فعلي کشور ناشي از تصميمات فردي است و مشاورت جايگاه اصلي خودش را از دست داده است. علت همراهي ما اين بود کهکبار ديگر اعلام کنيم دلايل مهم و قابل توجهي براي انتخاب کروبي به عنوان کانديداي اصلاح‌طلبي در شرايط فعلي داريم. کارگردان هنري فيلم‌هاي آقاي کروبي اصرار داشت که خانم کروبي هم ايشان را همراهي کند... .

كيهان
«وضعيت کتاب خوانى» عنوان يادداشت روز روزنامه‌ كيهان به قلم حميد اميدي است كه در آن مي‌خوانيد:
اين روزها نمايشگاه کتاب، بيست و دومين تجربه خود را در حالي سپري مي کند که اخبار پيرامون آن تا حدي تحت تاثير خبرهاي سياسي و فضاي انتخابات دهم رياست جمهوري قرار گرفته است. با اين وجود از آنجا که طي سال هاي اخير اين نمايشگاهکي از مهمترين اتفاقات فرهنگي کشور به حساب مي آيد، بار ديگر بحث «کتاب و کتابخواني» را به سوژه اول مباحث فرهنگي کشور تبديل مي کند، موضوعي که سالهاست درباره آن بحث مي شود اما، روند بسيار کند رشد نرخ سرانه مطالعه در کشور که در خوش بينانه ترين آمار اعلام شده از سوي مراجع ذيربط 18 دقيقه در روز است، نشان مي دهد که حاصل همه آنچه که بايد آن را برنامه ريزي ها، اجراي طرح ها و همت مسئولان اين امر بناميم، افزايش چند دقيقه و چند ثانيه اي مطالعه در کشوري است که مهد تمدن و فرهنگ خوانده مي شود.


آفتاب يزد
«با چه زباني بگويند!؟» عنوان سرمقاله روزنامه آفتاب يزد است كه در آن مي خوانيد:
آخرين سخنان انتخاباتي منتسب بهكي از فرماندهان نظامي، در رسانه‌هاي اصلاح‌طلب بيش از حد انتظار بازتاب داشت. اين در حالي است كه نه اين فرمانده، نخستين مقام نظامي بود كه به صراحت در خصوص مسائل انتخاباتي سخن مي‌گفت و نه اظهارات اخير او را مي‌توان صريح‌ترين اظهارنظر در اين خصوص دانست. پيش از اين، مقام‌هاي نام و نشان‌دار نظامي، به وفور در تخطئه اصلاح‌طلبان سخن گفته بودند و عدم تغيير رئيس جمهور فعلي را به هواداران او بشارت داده بودند. البته در اظهارات اين مقام نظامي يك ابهام وجود دارد كه مرتبط با بخشي از سخنراني دو ماه قبل خود اوست. اين فرمانده ارشد در تاريخ بيست و يكم بهمن ماه 87 اظهار داشته بود: »كسي كه نام خود را بسيجي بگذارد اما در رابطه با امر خود سازي و يا شركت در گشت‌هاي امنيتي احساس وظيفه نكند به معني آن است كه ما نمي‌توانيم او را به عنوان يك بسيجي فعال و يا حتي عادي به حساب بياوريم».


دنياي اقتصاد
«بورس؛ دلايلي براي خوش‌بيني و دلايلي براي بدبيني» عنوان سرمقاله روزنامه دنياي اقتصاد به قلم دکتر سيداحمد ميرمطهري است كه در آن مي‌خوانيد:
طي هفته‌هاي اخير شاهد رشد ملايم شاخص‌هاي بورس بوديم. آيا اين رشد نشانه‌هاي پايان دوران افول شاخص و رکود دادوستد در بورس طي نيمه دوم سال گذشته است، يا آنکه موقتي است و بار ديگر با روند نزولي شاخص پايان مي‌يابد؟

دلايل رشد هفته‌هاي اخير کم‌وبيش مشخص است. نزديکي به مقطع برگزاري مجامع و پرداخت سود نقدي شرکت‌ها همواره و در همه حال دوران رشد قيمت سهام شرکت‌ها بوده است. اما آيا اين رشد ادامه‌دار خواهد بود يا آن که صرفا رشدي موقتي و گذرا است که با افول شاخص و رکود دادوستد در ماه‌هاي بعدي به پايان مي‌رسد؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟