صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهامداران از اتفاقات بورس درس بگیرند

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: سهامداران باید از اتفاقات بازار درس بگیرند و با مثبت شدن شاخص و نمادها برای یک روز، با هیجان در بازار سهام خرید و فروش نکنند.
کد خبر: ۴۷۱۷۱۵
| |
3515 بازدید

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: سهامداران باید از اتفاقات بازار درس بگیرند و با مثبت شدن شاخص و نمادها برای یک روز، با هیجان در بازار سهام خرید و فروش نکنند.

احمدرضا زارعی در گفت و گو با تسنیم با اشاره به این که صعود شاخص بورس و قیمتها در روز گذشته اتفاقی مقطعی است که در بازار سرمایه رخ داده گفت: سهامداران باید تحلیل و منطق را در خرید و فروش‌های خود درنظر بگیرند و اقدام به معاملات هیجانی در بورس نکنند.

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص دلیل رشد شاخص و قیمتها در معاملات اولین روز هفته تصریح کرد: رشد قیمت جهانی نفت در چند روز گذشته و تعادل آن در مرز 45 تا 50 دلار موجب ایجاد آرامش روانی در ابزار سرمایه شده است.
وی گفت: با توجه به این که کاهش قیمت نفت در چند ماه گذشته یکی از علتهای اصلی افت شاخص و قیمت سهام در بازار شده است، بنابراین تعادل در قیمت آن می تواند به بازگشت آرامش در بورس کمک کند که این اتفاق مورد استقبال صنایع و سهامداران بورسی نیز قرار گرفته است.
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این که در حال حاضر قیمت سهام شرکتهای بورسی به حد جذابی رسیده است تاکید کرد: سهامداران باید از اتفاقات بازار درس بگیرند و با مثبت شدن شاخص و نمادها برای یک روز، با هیجان به بازار سهام وارد نشوند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟