صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيام آن «ون» براي اصولگرايان حامي احمدي‌نژاد

اين حلقه شش نفره که در چهار سال گذشته، بسياري از تصميمات راهبردي براي مردم ايران در جمع آنها گرفته مي‌شد، همان‌هايي بودند که در سال 84 و دوران تنهايي احمدي‌نژاد، او را ياري کردند و احمدي‌نژاد هم که به نمک‌شناسي از يارانش شهره است، روز گذشته نشان داد در چهار سال آينده هم از وجود اين ياران همراه بهره‌مند خواهد شد.
کد خبر: ۴۷۰۸۰
| |
42619 بازدید
روز گذشته، دکتر محمود احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور کنوني کشورمان به همراه يک ون با همراهانش به ستاد انتخابات کشور رفت تا در صورت رأي دوباره مردم ايران در چهار سال آينده هم، آنان را از خدمات خود بهره‌مند کند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، در اين ون دوازده نفره، علاوه بر احمدي‌نژاد و محافظانش، غلامحسين الهام، مجتبي هاشمي ثمره، مسعود زريبافان، مهدي کلهر، علي سعيدلو و بالاخره اسفنديار رحيم مشايي حاضر بودند تا رئيس‌جمهور به حاميان و منتقدانش، صراحت اين پيام را بدهد که احمدي‌نژاد دوره دهم، تفاوت چنداني با احمدي‌نژاد دوره نهم ندارد.



بنا بر اين گزارش، اين حلقه شش نفره که در چهار سال گذشته، بسياري از تصميمات راهبردي براي مردم ايران در جمع آنها گرفته مي‌شد، همان‌هايي بودند که در سال 84 و دوران تنهايي احمدي‌نژاد، او را ياري کردند و احمدي‌نژاد هم که به نمک‌شناسي از يارانش شهره است، روز گذشته نشان داد در چهار سال آينده هم از وجود اين ياران همراه بهره‌مند خواهد شد.

اين در حالي است که در چهار سال گذشته، بسياري از چهره‌هاي بعضا توانمند اصولگرا، همچون مصطفي پورمحمدي، داود دانش جعفري، ابراهيم شيباني، طهماسب مظاهري، وزيري هامانه، ناظمي اردکاني، طهماسبي، محمد رحمتي، پرويز کاظمي که از بيرون اين حلقه به کابينه «همراه» پيوسته بودند، به تدريج از دولت کنار گذاشته شدند و احتمالا در دور دوم رياست جمهوري احتمالي او هم چند وزير ديگر با دولت احمدي‌نژاد خداحافظي خواهد کرد.

پافشاري احمدي‌نژاد بر اين حلقه شش نفره، در حالي است که بخش اعظم انتقادها به احمدي‌نژاد، به ويژه انتقادهايي که از اردوگاه اصولگرايان مطرح مي‌شد، به اثرگذاري‌هاي اعضاي همين تيم بر تصميمات دولت بود که هزينه‌هاي گزافي هم بر دولت نهم تحميل کرد.

غلامحسين الهام که مطالب مشعشع همسرش اين روزها از جمله عوامل توفيق رقباي احمدي‌نژاد به شمار مي‌رود، هرچند از رياست دفتر رئيس‌جمهور کنار گذاشته شد، اما مشاغل او از سخنگويي دولت گرفته تا رياست ستاد قاچاق کالا و ارز و عضويت در شوراي نگهبان و وزارت دادگستري، سوژه هميشگي نقد دولت و نيز نقطه تقابل مجلس اصولگراي هفتم با دولت بود.

علي‌ سعيدلو، چهره‌اي بود که به دليل پخش مطالبي درباره اتهام ارتباط با مافياي نفتي، هيچ گاه نتوانست از مجلس رأي اعتماد بگيرد و ناگزير در پست معاونت اجرايي رئيس‌جمهور فعاليت کرد.
مسعود زريبافان، رئيس‌ ستاد دکتر احمدي‌نژاد در انتخابات گذشته، مدت‌ها به دليل دارا بودن دو پست عضويت در شوراي شهر و دبيري هيأت دولت مورد نقد قرار گرفت، هرچند او از ديگران متواضعتر بود و فردي جانشين او به عنوان دبير هيأت دولت شد و عضويت وي در شوراي تهران هم با انتخابات دور سوم پايان پذيرفت.



همچنين محتبي ثمره هاشمي که بسياري از ابتکارات احمدي‌نژاد همچون نامه‌هاي متعدد به سران کشورهاي غربي نظير جورج بوش، آنگلا مرکل و نيکلا سارکوزي، ناشي از توصيه‌هاي او عنوان شد، هم‌اکنون استعفا داده و سکان ستاد احمدي‌نژاد را در اختيار دارد.

صرف‌نظر از مهدي کلهر که تنها به نحوه آرايش و برخي سخنان غيرمنتظره‌‌اش انتقاد مي‌شود، حضور اسفنديار رحيم مشايي در اين ون استراتژيک، پيام صريحي براي منتقدان حامي احمدي‌نژاد و اصولگراياني به همراه داشت که همچنان در آرزوي برکناري او از سوي رئيس‌جمهور هستند! غافل از اين که به رغم سوژه‌هايي همچون مجلس ويژه ترکيه، سي‌دي پايان دوران اسلامگرايي، دوستي با مردم اسرائيل و سرانجام غايله اخير سازمان حج و توصيه صريح مراجع تقليد درباره کنار گذاشتن او، احمدي‌نژاد بيدي نيست که با اين بادها بلرزد و همواره حامي يارانش خواهد بود و اصولگرایانی که حامی ناخواسته رییس جمهور کنونیند، در دور آینده نباید انتظار تغییر داشته باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Estonia
|
۲۰:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
بسیار عالی.. من از اینکه دکتر احمدی نژاد هیچگاه در رسیدن به اهداف خودشان که بسیار برای جامعه بشری ارزشمند هست کوتاهی نمیکند و در آخرین روز هم مانند اولین روز تلاش میکند و هیج انحرافی از آن دیده نمیشود خوشحالم و دوباره به ایشان رای خواهم داد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
این حسن آقای احمدی نژاد است که از اول به مردم میگوید با چه کسانی همراه است
نه اینکه عکس امام بالای سرش بزند و بر عکس امام حرکت کند شما هم همراهانتون را معرفی کنید
ناشناس
|
Malaysia
|
۲۰:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
اگه احمدی نژاد رای بیاره بخاطر همین آقای مشاییه!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
براردان تابناك. خبرتان نياز به اصلاحيه دارد. جناب رحيم مشايي در ون نبودند اما حضور ايشان براي احمدي نژاد اينقدر مهم بود كه ايشان در وزارت كشور 10 دقيق منتظر شدند تا اقاي مشايي برسند و با ايشان به سالن اصلي بروند و ثبت نام كنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
شمشیر رو از رو بستین.احسنت به اخلاق اسلامی شما.راستی قصد دارین همینجوری ادامه بدین
ناشناس
|
Spain
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
قطعا همراهانی پاکدست و با تجربه تر از گذشته شده اند و برایشان ارزوی موفقیت در ادامه راه روشن حماسه سوم را از خداوند مسئلت داریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
درود بر این مرد بزرگ. مطلبتون خیلی عالی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
خبرهاتون دیگه آنقدر جانب گرایانه شده که حتی وقتم رو برای خوندنشون تلف نمی کنم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
بنام خدا بقيه نامزدها پايداري را بياموزند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
واقعا جالب از یک طرف دولت اعلام می کند کسی حق نداره به طرفداری من به کسی توهین کنه از اونطرف می زنن سه کتاب از نویسنده توانا!!!!! خانم رجبی در مدح رئیس جمهور!!! واقعا که جالب کاش علی آبادی رو هم می برد !!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟