صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حذف بخشهای مجرمانه به جای بستن سایتها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد : دولت اعتقاد دارد به جای بستن کامل سایت‌ها و شبکه‌ها ، بخش‌های مجرمانه حذف شود و برنامه‌های ما برای اینستگرام جواب داده و رضایت بخش است.
کد خبر: ۴۷۰۷۶۲
| |
5399 بازدید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد : دولت اعتقاد دارد به جای بستن کامل سایت‌ها و شبکه‌ها ، بخش‌های مجرمانه حذف شود و برنامه‌های ما برای اینستگرام جواب داده و رضایت بخش است.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران گفت: از اینکه بسیج دانشجویی چند دانشگاه به جای کمک به دولت، پیشگویی می‌کند که موفق نمی‌شویم، جای تعجب دارد.

واعظی تاکید کرد : دولت همچنین در حال ساماندهی سازمان فضایی است و این سازمان از نهاد ریاست‌جمهوری جدا شده اما ماموریت‌ها متوقف نشده است.

وی گفت: برای " شریف‌ست" هم جلسه خواهیم گذاشت. 

واعظی افزود: سه شبکه اجتماعی پیام رسان داخلی در دسترس است که یکی از آن ها در مدت زمانی 600 هزار مشترک را جذب کرده است. 
وی درباره اینکه دادستان کشور اعلام کرده است که باید شبکه های واتس آپ و لاین فیلتر شود ، گفت : رئیس جمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی معتقد بود وقتی کاربران یک اپلیکیشن انبوه است باید با تدبیر برخورد شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار