امارات سفیر عراق را احضار کرد

وزارت امور خارجه امارات متحده عربی روز سه شنبه در پی حادثه تیراندازی به یک فروند هواپیمای مسافربری اماراتی در فرودگاه بغداد، سفیر عراق را در ابوظبی فراخواند.
کد خبر: ۴۷۰۴۹۷
| |
7208 بازدید
وزارت امور خارجه امارات متحده عربی روز سه شنبه در پی حادثه تیراندازی به یک فروند هواپیمای مسافربری اماراتی در فرودگاه بغداد، سفیر عراق را در ابوظبی فراخواند.

به گزارش ایرنا، شرکت های هواپیمایی امارات در پی تیراندازی دوشنبه شب به یک هواپیمای شرکت فلای دوبی در هنگام فرود در فرودگاه بین المللی بغداد، تمامی پروازهای خود را به عراق متوقف کردند.

به گفته مقام های عراق، در پی تیراندازی با سلاح سبک به سوی هواپیمای 'فلای دوبی'، آسیب اندکی به آن وارد شد، اما خسارت های جانی به بار نیامد.

شرکت هواپیمایی اتحاد نیز ضمن اعلام توقف پروازهایش به بغداد اعلام کرد که به همکاری نزدیک به مقام ها و بررسی اوضاع پیش از سرگیری پروازهایش ادامه خواهد داد.

شرکت های اماراتی افزودند که تصمیم به تعلیق پروازها به فرودگاه بغداد بر اساس دستورالعمل امنیتی سازمان هواپیمایی امارات گرفته شده است.

شماری از شرکت های هواپیمایی بین المللی در پی تشدید اوضاع امنیتی در عراق و سوریه در سال گذشته میلادی (2014)، مسیر پروازهایشان را از آسمان عراق تغییر دادند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت