صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زمينه خلاف در فوتباليست‏ها بيشتر است

ميانگين بالاي نمرات بازيکنان در آزمون مربوط به بي بندوباري جنسي به اين معني است که احتمال قرار گرفتن آنها در موقعيت ارتکاب چنين رفتارهايي و تن دادن به رسوايي هاي آن، زياد است.
کد خبر: ۴۷۰۴۵
| |
2431 بازدید

يافته هاي يک تحقيق علمي حاکي از اين است که احتمال روي آوردن ستارگان فوتبال به مشروبات الکلي، پرخاشگري و بي بندوباري بيشتر از بزهکاران است.

به گزارش ایرنا و به نقل روزنامه کورير ميل، تحقيقي که توسط ژورنال InPsych متعلق به جامعه روانشناسي استراليا منتشر شده، حاصل بررسي واکنش هاي 50 بازيکن ليگ دسته اول باشگاههاي فوتبال اين کشور است.

در اين پژوهش، نتايج آزمون شخصيت بر روي فوتباليست هاي داوطلب با نتيجه آزمون هاي مشابه روي 940 بزهکار محکوم، مقايسه شده است.

نتيجه مقايسه حاکي از اين است که مجموع نمرات فوتباليست ها براساس مقياس هايي مثل مشکلات مصرف الکل، خشونت زباني، بي بندوباري جنسي و رفتارهاي ضداجتماعي، به ميزان قابل توجهي بالاتر از ميانگين جامعه و حتي بزهکاران است.

بنابر اظهارات محققان اين پروژه «نتايج به اين معني است که احتمال انجام رفتارهايي مثل زياده روي در مصرف مشروبات الکلي و اختلال در نظم، رانندگي حين مستي يا رفتارهاي خشن و بي مهابا توسط فوتباليست هاي ليگ استراليا بيشتر است.»

آنها اضافه مي کنند که «ميانگين بالاي نمرات بازيکنان در آزمون مربوط به بي بندوباري جنسي به اين معني است که احتمال قرار گرفتن آنها در موقعيت ارتکاب چنين رفتارهايي و تن دادن به رسوايي هاي آن، زياد است.»

پروفسور "باب مونتگومري" رييس جامعه روانشناسي استراليا اظهارداشت:«اغلب اوقات کساني که به چهره هاي مشهور تبديل مي شوند، ريسک پذير تر هم مي شوند يعني مايلند از فرصت هايي استفاده کنند که ديگران احتمالا آن را رد مي کنند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟