صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوابيه حفاظت محيط زيست آذربايجان شرقي

کد خبر: ۴۶۹۳۵
| |
5547 بازدید

در پي درج پيام يك بيننده با عنوان «گرگ‌هايي که قرار بود خرگوش‌ها را بخورند» در سايت «تابناك»، مدير کل حفاظت محيط زيست آذربايجان شرقي در جوابيه‌اي نوشت:
به اطلاع مي‌رساند منطقه آذربايجان به خصوص دشت سراب به لحاظ موقعيت جغرافيايي يکي از زيستگاه‌هاي بالقوه و شاخص گرگ بوده و از ديرباز اين گونه از حيات وحش در اين منطقه به حيات خود ادامه مي‌دهد که بر اساس شواهد و اطلاعات موجود، در موارد مختلفي حمله گرگ به احشام و چوپان‌ها و حتي رهگذران منطقه گزارش شده است که غالباً حيوان حمله کننده مبتلا به بيماري هاري يا موارد مشابه بوده است.

در اين خصوص حمله چند قلاده گرگ در روزهاي گذشته به روستاييان و کشاورزان نيز مثتثني از اين امر نبوده و درج داستان ساختگي و تصورات ذهني نويسنده محترم با عنوان خريد گرگ‌هاي اکرايني نه از وجاهت علمي برخوردار است و نه از منبع موثقي صادر شده که به جز تشويش اذهان عمومي و حس محيط زيست ستيزي، هيچ بهره‌اي در بر نخواهد داشت از طرف ديگر گذاشتن هديه براي زنده يا مرده گرگ ها بيشتر شبيه فيلم‌هاي هاليودي است، نه اقدامي کارشناسي که در شأن تصميم‌گيران يک سازمان تخصصي باشد.

به هر حال، با عنايت به عدم مصاحبه مسئولان يا کارشناسان اين اداره کل با محتواي خبر مذکور و لزوم توجه آن خبرگزاري محترم به نقطه نظرات کارشناسي اين اداره کل در درج اخبار و گزارش‌هاي زيست محيطي شايسته است دستور فرماييد نسبت به اصلاح مطلب مذکور با توضيحات کارشناسي اين اداره کل جهت تنوير افکار عمومي اقدام لازم را معمول فرمايند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟