صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وکیل مهدی هاشمی: منتظر دفاع آخر هستیم

وکیل مهدی هاشمی گفت: همچنان منتظریم دادگاه ما را برای دفاع آخر احضار کند.
کد خبر: ۴۶۸۶۶۴
| |
3058 بازدید

وکیل مهدی هاشمی گفت: همچنان منتظریم دادگاه ما را برای دفاع آخر احضار کند.

محمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی، گفت: هنوز خبر خاصی نشده و ما منتظریم تا دادگاه ما را برای دفاع آخر احضار کند.

وی در آخرین گفت‌وگوی خود با خبرنگار فارس از اعلام تنفس دادگاه برای انجام تحقیقات خبر داده و گفته بود که ختم رسیدگی اعلام نشده اما دادگاه تنفس اعلام کرده‌ تا یکسری تحقیقات، استعلام و کارهای کارشناسی را انجام دهند.

وکیل مهدی هاشمی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی از مواردی که در طول این جلسات مطرح شده نیاز به ادامه رسیدگی داشته باشد، تصریح کرد: ممکن است قاضی تشخیص دهد دادگاه چند جلسه دیگر هم ادامه داشته باشد اما تا این مقطع، دفاع ما به اتمام رسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟