گسترش تحریم کالاهای رژیم اسرائیل در اروپا
کد خبر: ۴۶۸۶۰۰
| | 3072 بازدید
دامنه تحریم کالاهای اسراییلی در اروپا گسترش یافته و جریانها و احزاب و نهادهای دولت عبری از تداوم روند تحریم کالاهای اسراییلی که بر عرصههای سیاسی و نظامی و اقتصادی و علمی این رژیم تاثیر منفی گذاشته است، نگران هستند.
به گزارش شفقنا به نقل از مرکز اطلاعرسانی فلسطین، یک کارشناس مسایل اسراییلی گفت: داشتن روابط اقتصادی با اروپا اولویت نخست رژیم صهیونیستی است زیرا اسراییل غیر از بازارهای اروپایی هیچ منبع درآمد دیگری ندارد.
نظیر مجلی افزود: رژیم اشغالگر قدس با انزوای سیاسی و نظامی و اقتصادی در اروپا و جهان مواجه است، اروپا، بزرگترین شریک اقتصادی رژیم صهیونیستی به شمار میرود. وی یادآور شد: نتایج اقتصادی و سیاسی تحریم روز به روز نمایانتر میگردد و همین مساله سران راستگرای اسراییل را نگران کرده است.
وی خاطرنشان ساخت: نهادهای اروپایی همچنان به تحریم علمی دانشگاه آریل در مناطق اشغالی ادامه میدهند و از هرگونه همکاری و تعامل علمی و فرهنگی با اسراییل خودداری میورزند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


