سرپرست صبا:بحثهاي دوپينگ شايعه است!
سرپرست تيم فوتبال صباي قم گفت: با آنكه در ليگ قهرمانان آسيا بدشانس بوديم اما تجربيات خوبي را به دست آورديم.
مجتبي پيمبري در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: بدشانسي و مسايلي كه پيش آمد سبب شد تا نتوانيم در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا نتيجه بگيريم اما اين مسابقات تجربه خوبي براي ما و ساير تيمهاي ايراني ديگر بود تا از هماكنون به فكر دور آينده اين رقابتها باشيم و با ديد و سرمايهگذاري حرفهاي در اين رقابتها شركت كنند.
وي افزود: نمايندگان ايران در رقابتهاي سال آينده ليگ قهرمانان آسيا بايد بازيكناني حرفهاي داشته باشند ودرواقع بازيكنان اين تيمها دو تيم را تشكيل دهند تا در رقابتهاي همزمان داخلي و آسيايي به مشكل نخورند، متأسفانه رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا همزمان با اواخر مسابقات ليگ برتر است و به همين دليل بازيكنان در شرايط فرسودگي خود وارد اين مسابقات ميشوند.
پيمبري ادامه داد: متأسفانه برگزاري مسابقات در ايران تنها كمي است و كسي به كيفيت مسابقات توجهي ندارد ما تنها ميخواهيم تحت هر شرايطي با وجود هر مشكلي و هر وضعيت جوي مسابقات را برگزار كنيم و به دنبال بازخوردهاي اين بازيها نيستيم و تاكنون تقويم فدراسيون را با تقويم بينالمللي فوتبال دنيا يكي نكردهايم تا به بازيكنان فشار نيايد و بيترديد با نابهساماني فعلي نميتوان انتظار نتيجهگرفتن در ليگ قهرمانان را هم داشت.
سرپرست تيم فوتبال صباي قم خاطرنشان كرد: در هر صورت اكنون كه از ليگ قهرمانان آسيا كنار رفتهايم حساب ويژهاي را برروي مسابقات جام حذفي باز كردهايم تا به اميد خدا در اين رقابتها قهرمان شويم.
پيمبري درباره مسايلي كه درباره جدايي فيروز كريمي از تيم صبا مطرح ميشود نيز گفت: هنوز مسابقات تيم صبا تمام نشده و ما نه در زمينه بازيكنان و نه در زمينه سرمربي هيچ صحبت يا تصميمگيري نكردهايم. بايد صبر كرد تا بازيهاي تيم صبا تمام شود سپس با بررسي تمامي جوانب درباره سرمربي تيم تصميمگيري ميشود. ضمن آنكه بايد با فيروز كريمي نيز مذاكره كنيم چراكه حتي بهترين دوستان نيز ممكن است در ميز مذاكره بر سر مبلغ قرارداد با يكديگر به تفاهم نرسند همانطور كه باشگاه مس و پرويز مظلومي اكنون اين وضعيت را دارند.
وي درباره هزينه رقمهاي كلان در بازار نقل و انتقلات ليگ برتر گفت: اگر دو تيم بزرگ پايتخت از نظر هزينه كردن و مذاكره به بازيكنان برخي مسايل را رعايت كنند ساير تيمها نيز به اين موضوع توجه ميكنند در هر صورت بايد دو باشگاه بزرگ تهراني متوجه باشند كه با خرج رقمهاي نجومي فصل نقل و انتقالات را دچار نابهساماني نكنند در هر صورت وقتي باشگاهها تابع قوانين و مسايل اخلاقي نباشند نتيجه هم نميگيرند.
پيمبري ادامه داد: در ليگ امسال استقلال تنها به لطف گلشماري قهرمان شد و از رقابتهاي حذفي و آسيايي هم كنار رفت. پرسپوليس هم نتوانست نتايج خوبي را كسب كند.
وي افزود: با اينحال باشگاه صبا طبق قوانين كميته نقل و انتقالات كه در فدراسيون فوتبال تشكيل شده است عقد قرارداد با بازيكنان با رقمهاي معقول را مورد توجه قرار ميدهد.
سرپرست صبا در پايان پيرامون مباحث مطرحشده درباره فيروز كريمي در بحث دوپينگ و شهادت عدهاي از بازيكنان فوتبال عليه سرمربي تيم صبا نيز گفت: هنوز هيچ موضوعي به ما ابلاغ نشده است و همهچيز در حد صحبت و شايعه است.


