صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش قيمت برخي از اقلام مواد غذايي

وارد كنندگان، افزايش قيمت جهاني را دليل اين افزايش قيمت عنوان مي‌كنند اما برخي از فعالان بازار خبر مي‌دهند كه تغييرات جهاني بسيار اندك و جزئي بوده است و اين افزايش قيمت از سوي وارد كنندگان انجام شده است.
کد خبر: ۴۶۸۲۷
| |
7620 بازدید

با آغاز سال جديد برخي از اقلام مواد غذايي هم افزايش قيمت را تجربه كردند.

به گزارش ايسنا، قيمت شكر در يكي دو هفته اخير با افزايش حدود 70 توماني در عمده‌فروشي‌ها روبه‌رو شده كه باعث گران شدن 120 تا 150 توماني آن در خرده‌فروشي‌ها شده است.

در حال حاضر هر كيلو شكر با قيمت 550 تا 570 تومان در عمده‌فروشي‌ها به فروش مي‌رسد.

وارد كنندگان، افزايش قيمت جهاني را دليل اين افزايش قيمت عنوان مي‌كنند اما برخي از فعالان بازار خبر مي‌دهند كه تغييرات جهاني بسيار اندك و جزئي بوده است و اين افزايش قيمت از سوي وارد كنندگان انجام شده است.

قيمت روغن هم در چند روز اخير پنج تا هفت درصد افزايش داشته و به گفته عمده‌فروشان تخفيفات شركت‌هاي پخش روغن براي عمده‌فروشان برداشته شده است كه مي‌تواند سرآغاز افزايش قيمت‌هاي جديدي براي اين محصول باشد.

شركت‌هاي وارد كننده چاي خارجي هم كه عمده بازار را در اختيار دارند در چند روز گذشته قيمت اين محصول را حدود هشت تا 10 درصد افزايش داده‌اند.

به گزارش ايسنا، چندي پيش هم قيمت برنج به دليل برخي اقدامات شركت وارد كننده حدود 20 درصد افزايش پيدا كرده بود اما در حال حاضر قيمت آن كمي كاهش يافته و در عمده‌فروشي‌ها برنج 1121 پر مصرف هندي 1550 تا 1600 تومان به فروش مي‌رسد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۸
همه جای دنیا قیمتها 30 40 درصد کم شده اینجا داره میره بالا جای تاسف است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
اقلا از گراني 30 درصدي ميوه هم نسبت به شب عيد مينوشتيد.. ميوه فروشان شگرد جديدي دارند كه تازگيها بكار ميبرند. ميوه را شب عيد با قيمت ارزان ميفروشند و پس از آن قيمت آنرا شديدا افزايش ميدهند!! دولت هم فقط فكر كنترل قيمت شب عيد است و بقيه سال بيخيال ميشود!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
این همان موج ارزانی بود که مسئولان وعده می دادند؟!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟