زبان قهرمان بايد شيرين باشد

کد خبر: ۴۶۷۲۹
| |
1282 بازدید
استقلال همان طوري كه ديديم ، قهرمان ليگ شد. به قول زنده‌ياد جهان پهلوان تختي، جام توي مشت ذوب‌آهن بود، يك لحظه باز كرد، افتاد زمين و استقلالي‌ها آن را قاپ زدند.

به نوشته جام جم، نقش بازيكنان، مربيان و اعضاي كادر فني استقلال در اين قهرماني غيرقابل انكار است؛ همان طور كه بنا به تعارف‌هاي معمول، نقش و سهم مديران اين تيم نيز در جاي خود محفوظ است؛ اما از همه اينها كه بگذريم، به فرموده شاعر، ابر و باد و مه و خورشيد و فلك همه در اين قهرماني ايفاي نقش كردند و برخلاف آنچه مديرعامل اين تيم مي‌پندارد، مطبوعات و رسانه‌هاي گروهي نيز در اين قهرماني، نقش عمده‌اي را ايفا كرده‌اند. ايجاد فضاي رقابت در آخرين بازي‌هاي ليگ، هنر برجسته جرايد بود كه توانستند با ترغيب تيم‌ها به بازي‌هاي جوانمردانه، زمينه خلق‌ روزي فراموش نشدني در ليگ برتر ايران را به وجود آورند.

قهرماني استقلال ممكن است تعدادي را نيز ناراحت كرده باشد؛ اما آنهايي كه زمينه و بستر اين قهرماني را به وجود آوردند، تعدادشان به مراتب بيشتر از آن عده انگشت‌شمار است. فراموش نكنيم كه سردمداران و تصميم‌گيرندگان باشگاه استقلال در اين هفته‌هاي پاياني، انگيزه‌هاي رقابت و شجاعت را از تيم خود گرفته بودند.

در اين ميان بودند كساني كه مي‌خواستند از اين وضعيت بهره‌برداري سوء بكنند؛ اما نشريات ورزشي، نقش ويژه‌اي در قهرماني استقلال ايفا كردند و پذيرفتني نيست كه مديرعامل باشگاه تنها نيمه خالي ليوان را ببيند و نقش عوامل تاثيرگذار ديگر را ناديده يا كمرنگ ببيند.

فوتباليست‌ها، مربيان و حتي مديران استقلال در اين هفته‌هاي پاياني، كم اشتباه نكردند و اين قهرماني نمي‌تواند آن اشتباه‌ها را از ميان ببرد. آنچه موجب شد هواداران و علاقه‌مندان به فوتبال، چندان توجهي به آن اشتباه‌ها نداشته باشند، قهرماني غيرمنتظره استقلال در روز پاياني بود كه بسياري از مسائل را تحت تاثير قرار داد.

واقعيت اين است كه استقلال پس از بازي حساس دربي، وارد فضاي شكننده‌اي شد و اسباب تضعيف اين تيم صدرنشين ناخواسته فراهم آمد.بايد معترف بود كه استقلال با وجود اين نارسايي مي‌توانست با توان 50 درصدي هم، يك تيم مدعي تا روز پاياني باقي بماند.

اگر آن حادثه رخ نداده بود و استقلال برتري‌هاي خود را به رقيبش تعارف نمي‌كرد، در دو سه هفته مانده به پايان ليگ، تكليف قهرمان مشخص مي‌شد.

براي داشتن تيمي كه بتواند در بازي‌ها و رقابت‌هاي آينده از آن اشتباه‌ها دوري كند، بازنگري‌هايي بايد اعمال شود و اشتباه‌هاي ذكر شده به شكلي منطقي و با درايت ترميم شود. به طور قطع سرشاخ شدن با مطبوعات و نمايندگان رسانه‌هاي جمعي و گروهي، كمكي به درك مشكل نخواهد كرد. ادبيات تيم صاحب عنوان قهرماني بايد به كلي عوض شود و حلاوت بيشتري در گفتار مسوولان آن ببينيم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی