صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ایران یک،‌ قطر صفر؛

دومین پیروزی در جام ملت‌ها ابن‌ بار با گل زیبای سردار آزمون

تیم ملی کشورمان دومین بازی خود را هم با پیروزی پشت سر گذاشت. ملی‌پوشان کشورمان امروز و در میان تشویق‌های بی‌امان تماشاگران ایرانی با تک گل زیبای سردار آزمون از سد قطر گذشتند تا صعود خود را به دور بعدی جام ملت‌ها قطعی کنند. ملی‌پوشان کشورمان حالا برای سرگروهی باید به مصاف امارات بروند.
کد خبر: ۴۶۶۹۸۸
| |
44287 بازدید
|
دومین پیروزی در جام ملت‌ها ابن‌ بار با گل زیبای سردار آزموندومین بازی تیم ملی کشورمان در جام‌ ملت‌ها برابر قطر هم با یک پیروز دلچسب همراه بود. ملی‌پوشان کشورمان در یک دیدار دیدنی با تک گل زیبای سردار آزمون، مهاجم جوان و خوش‌آتیه کشورمان از سد قطر گذشتند تا دومین پیروزی خود را هم کسب کرده و شش امتیاز شوند. حالا ملی‌پوشان کشورمان تنها باید برای تعیین سرگروه به مصاف امارات بروند. سرگروهی در این مرحله از این جهت اهمیت دارد که تیم دوم ‌‌احتمالا ‌به مصاف ژاپن برود و تیم نخست هم احتمالا حریف عراق خواهد شد و بی‌شک عراق حریفی آسان‌تر از ژاپن برای تیم ملی کشورمان خواهد ود.

به گزارش «تابناک»، بازی امروز تیم ملی یک ستاره داشت و آن هم سردار آزمون بود؛ مهاجم خوش‌آتیه‌ای که در این بازی از ابتدا در ترکیب تیم ملی قرار گرفته بود و به خوبی هم جای گوچی را در ترکیب اصلی پر کرد. آزمون در ابتدا نیمه دوم قابلیت‌های خود را به نمایش گذاشت و با یک چرخش دیدنی در محوطه جریمه قطر، دروازه قاسم برهان را باز کرد تا سومین گل خود را در هفتمین بازی ملی‌اش به ثمر رسانده باشد. او اما خیلی زود بعد از به‌ ثمر رساندن گل مصدوم شد و با چشمانی اشکبار زمین مسابقه را ترک کرد تا همه را نگران کند.

تیم ملی کشورمان امروز هم با یک نمایش کم‌نقص توانست دومین پیروزی خود را در جام ملت‌ها کسب کند تا شش امتیازی شود. ملی‌پوشان کشورمان در آخرین بازی مرحله گروهی روز دوشنبه به مصاف امارات می‌روند که آن‌ها هم هر دو بازی خود را تا کنون با پیروزی پشت ‌سر گذاشته‌اند.
 
ترکیب ایران

علیرضا حقیقی، سیدجلال حسینی، مرتضی پورعلی گنجی، مهرداد پولادی، وریا غفوری، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، مسعود شجاعی، اشکان دژاگه، احسان حاجی صفی و سردار آزمون.

سرمربی: کارلوس کی‌روش

ترکیب قطر

قاسم برهان، عبدالکریم حسن، علی مختار، حسن الهایدوس، ابراهیم ماجد، بوعالم خوخی، اسماعیل محمد، محمد عبدالله، محمد مونتاری، کریم بوآدی‌‎اف و احمد محمد

سرمربی: جمال بلغماضی

گزارش بازی


۰۰:۰۰  بازی با سوت روشن ایرماتف و با ضربه بازیکنان قطر آغاز شد.

۰۴:۰۰  اولین حمله جدی تیم کشورمان در همین آغاز بازی و از جناح چپ انجام می‌شود. پیشروی خوب حاج صفی و پاس او به پولادی با سانتر مداف چپ تیم ملی همراه است؛ و اما ضربه سر سردار آزمون در آغوش دروازه‌بان قطر آرام می‌گیر‌د.

۱۰:۰۰  ده دقیقه ابتدایی بازی هرچند با هیچ موقعیت حساسی همراه نبود، ‌با برتری نسبی تیم کشورمان در تصاحب توپ همراه بود. عمده حرکت تیم ملی کشورمان از جناح چپ بود؛ جایی که حاج‌صفی و پولادی همکاری قابل توجهی از خود نشان دادند.

۱۵:۰۰  مسعود شجاعی با یک حرکت پشت محوطه جریمه، شوت سرکشی را راهی دروازه قاسم برهان می‌کند که البته در چهارچوب نیست.

۲۲:۰۰  خطای اشکان دژاگه روی بازیکن قطر یک ضربه کاشته را پشت محوطه جریمه نصیب قطری‌ها کرد؛ اما آن‌ها نتوانستند از این موقعیت استفاده کنند.

۲۴:۰۰  مسعود شجاعی، مهم‌ترین موقعیت تیم ملی را از دست داد. نفوذ عالی دژاگه از سمت راست در دهانه دروازه قطر، توپ را در اختیار شجاعی قرار داد اما او به راحتی این موقعیت را از دست داد.

۳۰:۰۰
  احسان حاج‌صفی مانند بازی بل نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد‌. در این لحظه هم او از یک توپ مرده یک موقعیت عالی ساخت اما ارسال او از سمت چپ روی سر سردار ننشست.

۳۵:۰۰  دو اشتباه از مدافع تیم ملی و علیرضاحقیقی می‌رفت تا قطری‌ها را صاحب یک موقعیت خطرناک کند که روشن ایرماتف با دمیدن در سوتش بازی را متوقف کرد.

۴۰:۰۰  یک ضربه سر فوق‌العاده از مرتضی پورعلی‌گنجی نیز می‌رفت دروازه قطر را باز کند، اما مدافع قطر در دهانه دروازه مانع این گلزنی شد.

۴۲:۰۰  یک ضربه سرکش از اشکان دژاگه و توپی که با ناباوری گل نمی‌شود. تیم ملی کشورمان در این دقایق فشار فراوانی ‌روی دروازه قطر وارد کرده‌اند.

پایان نیمه نخست با تساوی بدون گل دو تیم

۴۶:۰۰  شروع بازی در نیمه دوم با کرنر اشکان دژاگه همراه بود که بغل پای سردار آزمون را مدافع قطری از روی خط برگرداند.

۴۹:۰۰  مسعود شجاعی با یک حرکت تکنیکی، می‌رفت تا با دروازه‌بان قطری تک به تک شود که از سوی بازیکن قطری سرنگون شد و تیم کشورمان را صاحب یک ضربه کاشته پشت محوطه جریمه می‌کند.

۵۱:۰۰  ضربه کاشته جواد نکونام با اختلاف از بالای دروازه قاسم برهان بیرون می‌رود.

۵۲:۰۰  گل برای ایران؛ سردار آزمون. مهاجم جوان تیم ملی به زیبایی دروازه قطر را باز می‌کند. سماجت آندرانیک تیموریان و تک زیبای او توپ را به دژاگه می‌رساند و او با یک پاس عالی توپ را در محوطه جریمه به سردار می‌رساند و او با یک چرخش استثنایی توپ را به سادگی وارد دروازه قاسم برهان می‌کند؛ ایران یک، قطر صفر.

۵۶:۰۰  ارسال خطرناک بازیکنان قطر می‌رفت روی دروازه ایران خطرناک باشد، ولی علیرضا حقیقی با یک خروج زیبا، توپ را به کرنر فرستاد.

۵۷:۰۰  مسعود شجاعی با کارت زرد داور جریمه می‌شود.

۶۰:۰۰  سردار آزمون به دلیل مصدومیت بازی را ترک کرد و رضا قوچان‌نژاد جای او را در ترکیب گرفت. سردار آزمون با چشمانی اشکبار و روی برانکارد زمین بازی را ترک کرد و همین ‌موجب شد، مورد تشویق شدید تماشاگران و هم تیمی‌هایش قرار بگیرد.

۶۷:۰۰  همکاری خوب شجاعی و دژاگه قوچان‌نژاد را در موقعیت گلزنی قرار داد اما کمک داور با بالا آوردن پرچمش، آفساید گوچی را اعلام کرد.

۶۸:۰۰  ضربه فنی گوچی از پشت محوطه جریمه دروازه قطری‌ها را به سختی تهدید کرد، ولی راهی به دروازه نیافت.

۷۰:۰۰  بعد از به ثمر رساندن گل نخست ایران، قطری‌ها در نیمه زمین ما خیمه زده‌اند تا بتوانند در بیست دقیقه‌ مانده مانع حذفشان از جام شوند. اما مدافعان تیم ملی تا اینجا که موفق عمل کرده‌اند.

۷۰:۰۰  گوچی یکی از آن شوت‌های فنی‌اش را راهی دروازه قطر می‌کند اما قاسم برهان به خوبی این توپ را جمع می‌کند.

۷۱:۰۰  دومین تعویض تیم ملی کشورمان هم به این ترتیب انجام می‌شود که مسعود شجاعی، جای خود را در ترکیب تیم ملی به خسرو حیدری می‌دهد.

۷۳:۰۰  اشتباه مدافعان تیم قطر موجب شد تا اشکان دژاگه از یک توپ مرده یک موقعیت عالی بیافریند؛ اما بعد از یک حمل توپ‌ طولانی ضربه او توسط قاسم برهان جمع می‌شود.

۷۵:۰۰  یک حرکت عالی از قوچان نژاد می‌توانست ایران را به گل دوم برساند، اما ضربه گوچی در راه رسیدن به دروازه قطر به دژاگه برخورد می‌کند و به بیرون می‌رود.

۷۶:۰۰ اولین حرکت فنی خسرو حیدری پشت محوطه جریمه قطر با خطای بازیکنان قطر مواجه می‌شود تا روشن ایرماتف اعلام خطا کند. در ادامه اما ارسال آندو روی سر بازیکنان تیم ملی ننشست.

۸۰:۰۰  همکار دژاگه و قوچان‌نژاد یک بار دیگر مهاجم تیم ملی کشورمان را در موقعیت گلزنی قرار داد، اما گوچی باز هم نتوانست دروازه قطر را باز کند.

۸۵:۰۰  خطای مونتاری روی حقیقی موجب می‌شود تا علیرضا حقیقی به سبک عرب‌ها دقایقی وقت تلف کند.

۸۶:۰۰  سومین تعویض تیم ملی به این ترتیب انجام شد که امیرحسین صادقی جای آندرانیک تیموریان را در ترکیب تیم ملی گرفت.

۸۷:۰۰  باز هم تلاش قوچان‌نژاد بی‌نتیجه می‌ماند. فرار او از سمت چپ و ضربه او به سینه قاسم برهان برخورد می‌کند.

۸۹:۰۰  یک حرکت تیمی دیگر؛ این بار این احسان حاج‌صفی است که موقعیت را از دست می‌دهد.

۹۰:۰۰  داور چهارم پنج دقیقه وقت تلف شده برای این بازی اعلام می‌کند.

۹۰:۰۰+۲  ضربه سر مونتاری در میان بهت و حیرت همه به تیر دروازه ما برخورد کرد. البته قبل از آن کمک داور اعلام آفساید کرده بود.

۹۰:۰۰+۴  برخورد حقیقی و مونتاری با هم، دقایقی بازی را متوقف کرد.

پایان بازی با برتری یک بر صفر ایران

پیش‌بازی

تیم ملی کشورمان امروز دومین دیدار خود را در جام ملت‌های آسیا برگزار خواهد کرد. شاگردان کی‌روش پس از پیروزی دو بر صفر مقابل بحرین، در دومین گام به مصاف تیم قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ می‌روند. قطری‌ها که بازی اول خود را برابر امارات با نتیجه سنگینی واگذار کرده بودند، در صورت شکست در بازی امروز از جام حذف خواهند شد و همین ‌بازی با ایران را برای آن‌ها به یک بازی حساس بدل کرده است.

به گزارش «تابناک»، مانند بازی با بحرین حضور بیشمار ایرانی‌ها همه را متعجب کرده است. چیزی نزدیک به ۲۸ هزار بلیت بازی امروز تا کنون به فروش رفته که طبق برآوردها، چیزی بیش از ۲۵ هزار ایرانی امروز در سیدنی تیم ملی کشورمان را تشویق خواهد کرد و همین ‌موجب شده تا روحیه تیم ملی کشورمان بالا برود.

‌کارلوس کی‌روش در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیم‌های ایران و قطر گفت:‌ مطمئنا بازی دشواری را پشت سر خواهیم گذاشت. قطر مراحل آماده‌سازی خود را به خوبی پشت سر گذاشته و سراسر انگیزه هستند. قطر تیم مدعی است و کاری که ما انجام خواهیم داد این است که سعی می‌کنیم برتری خود را در زمین پیاده کنیم و به نتیجه لازم برسیم. وی در مورد اینکه ایران نمایش خوبی ‌مقابل بحرین داشت و نظم ایران می‌تواند برتری مقابل قطر را به وجود آورد یا خیر، گفت: سعی می‌کنیم با سازمان‌دهی بالا بازی کنیم، مطمئنا تمام بازیکنان یک هدف دارند که بهترین عملکرد خود را داشته باشند. قطر تیم خوبی دارد و با چالش بزرگی رو‌به‌رو خواهیم بود. حتی بازیکنانمان سعی می‌کنند پرواز یا شنا کنند تا بهترین بازی خود را انجام دهند.

تیم ملی کشورمان امروز با پیراهن قرمز به میدان خواهد رفت؛ برخی‌ها علت تغییر رنگ پیراهن تیم ملی را ایرادی می‌دانند که AFC به یوزپلنگ پررنگ آن دانسته‌اند. علی‌رغم اینکه عنابی رنگ اصلی پیراهن قطری‌هاست و طبیعتا ایران هم باید با پیراهن اصلی خود یعنی سفید به میدان می‌آمد، ایرادی که روز گذشته مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا به پیراهن تیم ملی گرفته‌اند، موجب شد تا با توافق دو طرف ایران امروز با پیراهن قرمز به میدان بیاید. قضاوت دیدار ایران و قطر بر عهده روشن ایرماتف است و این بازی در ورزشگاه بزرگ و ۸۵ هزار نفری «استرالیا» سیدنی برگزار خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۴۱
سوران
|
-
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
خدا کند بچه ها ببرند و با برد بحرین مغرور نباشند .
پاسخ ها
محمد جعفـــر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
شاید باورتون نشه ولی من اومــــدم. منتظر نظرات من باشید.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
تو ورزشگاه همه چیز بود پرچم فلسطین و دختربچه و...جز زن و دختر ایرانی...رادیو بهتره تا صدا و سیما
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
حیف شد. به وتر هم باختیم.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
تابی خواهشا سانسور نکن یه سوال؟هدف از نشون ندادن زن ودخترا چیه؟انکار کنیم که بی حجابم توشون هست؟؟؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
نسخشو بچه ها پیچیدن . نسخه امارات هم پیچیدیم
جعفر بندری
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
عمو محمد جعفر خوش گلمیسوز
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
از شمار مثبت و منفی های این نظر معلوم میشه
اشکان
|
-
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
بحرین حذف شد . قطر برای نباختن میاد .
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
قطر مساوی کند بازی آخر با بحرین تبانی می کند ها .
مسعود
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
اگه ایران از امارات ببره تبانی قطر و بحرین بی فایده است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
این تیم نتیجه نخواهد گرفت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
دعای گربه سیاه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
حالا شما خودشه ناراحت نکن :)
احسان
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
ياد فيلم گاليور افتادم...."من ميدونم موفق نميشيم"....
ولي ما موفق ميشيم وبا 9 امتياز ميريم مرحله بعد عراف رو شكست مجدد بديم.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
امیدوارم این نظرت نتیجه نگیره !!!!!!
تابناک به عشق وطن بچاپش...
از سهند تبریز
|
-
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
بچه ها ما متظر برد هستیم .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
باش تا اموراتت بگذره.
چی به من و تو میرسه؟ هان؟
پولش میره تو جیب یک عده دیگه ، ما حنجره مونو پاره کنیم؟ آره؟
اصلا خودت میفهمی چی میگی؟
سرباز رفته
|
-
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
این تیم را دوست ندارم .

چرا به سرباز نرفته ها بازی رسید مگر متخلف نبودند .
پاسخ ها
ناشناس
| - |
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
سربازی دوره انسان سازی است .
ناشناس
| Netherlands |
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
دوست عزیزم. خدمت به کشور مهم است، کجا خدمت کردن مهم نیست.
احسان
| United States |
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
خب اگه کجا خدمت کردن مهم نیست، با اجازه ما هم سربازی نریم، با تشکر
ساناز
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
مگه خدمت سربازی غیر از خدمت به کشوره؟ چه فرقی میکنه؟ فوتبالیست تیم ملی که حقوق چندانی هم نمیگیره داره به مملکتش خدمت میکنه.
حجت
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
بعضیا در برابر قانون مساوی ترند
زینال بندری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
نبرد با قطر هم بسان بحرین برای ما به مثابه یک دستگرمی است ولی کاش AFC درایت به خرج میداد و از آمریکا هم به عنوان میهمان در این بازی ها دعوت میکرد تا ما در فینال پوزه این اهریمن بزرگ را به خاک میمالیدیم و انتقام کاهش بهای نفت و ضرر 50 هزار میلیارد تومانی را از این شیطان بزرگ میگرفتیم
پاسخ ها
سید حسن
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال جان کاهش بهای نفت کار آمریکا و عربستان برای ضربه زدن به ایران و روسیه است
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
عزیزم حس پرخاشگریت رو کنترل کن!
AFC
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال چرا قبل از شروع بازی ها این پیشنهاد زیبا را ندادی بی انصاف
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
هر چند چرت و پرت میگی ولی خداییش این پوزه رو خوب میای!!!
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
چه ربطی به آمریکا داره زینال جان
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
خخخخخخخخخخخخ
با حال بود
زیبا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
آقای بندری فوتباله نه جنگ و خونریزی
ناشناس
| - |
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
بندری

امروز از تو زرنگ ترها زود نظر دادند . تو موندی عقب .
ناشناس
| - |
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال کپی پیست کردی . بی نمک
BLACK BOOMI
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال مای لاو لطفا باز انتقام کشتار ما رو بگیر
آمریکا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال ضرر 50 هزار میلیاردی شما کار ما نیست کار عربستانه دهن اونو سرویس کنید
سیامک
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال فردا واسه شکار کجا بریم ؟ تا ساعت 6 عصر اس بده برنامه ریزی کنیم
رحیم لره
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال مطمءن باش گرز محکمی به دهان آمریکا میزنیم
ناشناس
| - |
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
تابناک عزیز . یک پاسخ منشوری در این نظر است لطفا" حذف کنید
یارانه بگیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
آقای بندری وقتی تو میگی 50 هزار میلیارد ضرر کردیم دولت فردا میگه پول نداریم یارانه ما را قطع میکنه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
آقای سیامک واقعا از شکار پرندگان چه لذتی نسیب شما میشود که آنها را میکشید؟
دلواپس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
کاهش بهای نفت کار تدبیر و امیده زمان محمود 150 دلار بود
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال گللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
شفای عاجلللللللللللللللللللللللل
مری
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
آقای بندری تو به تابناک رشوه میدی که این همه نظرات تو رو میگزاره این حرفه ایی نیست
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
واقعا این 3 ماه ما 50 هزار میلیارد ضرر کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
چه ربطی به آمریکا داره من نمیدونم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال جون نیازی به آمریکا نیست این آقایون هزار هزار میلیاردی پوزه مردم را به خاک خواهند مالید.
کاوه
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال راست میگه اگه از تیم های قوی اروپا و امریکا هم توی این جام میشدن با حال بود ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
دیگه نظراتت تکراری و مسخره شده.
حالم ازت به هم میخوره.
ازت متنفرم.

تو توی کوچیکی مشکل داشتی. چون هیچکس تحویلت نمیگرفته
سیامک
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
جناب ناشناس 13:24
من کی گفتم بریم شکار پرندگان؟؟؟؟؟
کمتر از خرس واسه ما افت داره...
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
بازم اين نمكدون؟
از مسولان اين سايت گله دارم گاه دوستاني يا خود اين حقير مطالبي يادداشت مي‌كذارم احساس ميكنم ارزش حالا اندك دارد سانسور ميشود به جايش اراجيف زينال بندري هي تكرار مي‌شود !
راستي آقا زينال دفعه بعدي با چي تو كجاي كي بكوبيم؟
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHH MY GOD
جعفر بندری
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
دایی زینی جونم اگه نفت ارزان نمی شداز این 50 هزار میلیارد تومن چیزی هم به ما میدادن؟؟؟یعنی منم پولدار میشدم که آیفون6 بخرم
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
تکبیر :دی
امید
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
زینال جون دمت گرم خیلی باهات حال میکنم یعنی همه را با کامنتات سرکار گذاشتی D:
یعنی همه هم هربار میان به راه راست منحرفت کنن اما نمی تونن
امیر
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
کارش از شفا گذشته.خدا هم ازش قطع امید کرده
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
این نظر جدیدا این نظرهای اینجوری به نظر من کار کساییه که صد در صد برعکس فکر می کنن ولی می خوان که خیلی ها این فکرو بکنن که مثلا همچین آد مایی هم هستند
تابلوئه
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
یعنی می فرمایید یک گل پنجاه هزار میلیارد تومان؟
لابد وضعتان خوب است که اینقدر گران میخرید!
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
.لطفا مسوولین فوتبال، کاری به کنند که تیم‌ ایران جریمه بشه و بازیهای بعد را بدون تماشاگر بازی کنه!!!
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
مسئولین صدا و سیما نمیتونند از فیلتر هوشمند استفاده کنند و فقط زمین سبز بازی را نشان به دهند؟!!!!!.
پاسخ ها
هچي
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
بچه ها ما
ناشناس
|
United States
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
این تماشاگر‌های ایرانیها کلا صدا ندارند؟!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
می ترکونیمشون.....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
بپا خودت سوراخ نشی !
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
سوراخ خودتی خائن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟