صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف تصویر مرکل در روزنامه صهیونیستی

در پی برگزاری مراسم راهپیمایی در پاریس که در همبستگی با خانواده های قربانیان حوادث تروریستی در فرانسه برگزار شد یک روزنامه اسرائیلی تصاویر زنان شرکت کننده در مراسم را سانسور کرد.
کد خبر: ۴۶۶۷۴۸
| |
6494 بازدید

در پی برگزاری مراسم راهپیمایی در پاریس که در همبستگی با خانواده های قربانیان حوادث تروریستی در فرانسه برگزار شد یک روزنامه اسرائیلی تصاویر زنان شرکت کننده در مراسم را سانسور کرد.

به گزارش عصرایران، برخی روزنامه نگاران اسرائیلی با انتشار عکسی از صفحه نخست یک روزنامه افراطی اسرائیلی نسبت به سانسور تصویر زنان در این روزنامه واکنش نشان دادند.

روزنامه هامدیا متعلق به افراطی های مذهبی اسرائیل و معترضان حضور زنان در عرصه های عمومی و اجتماعی است که در صفحه نخست خود تصویری از راهپیمایی پاریس منتشر اما زنان حاضر در مراسم را حذف کرد.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان، آن ایدالگو، شهردار پاریس، فدریکا موگرینی رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا از جمله زنان شرکت کننده در این راهپیمایی بودند که تصاویرشان زیر تیغ سانسور رفته است.

این طیف خواهان تفکیک جنسیتی زنان در همه عرصه ها حتی گورستان ها هستند و با انتشار تصاویر زنان در رسانه ها مخالفند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟