صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشان تجاری سرخابی به مزایده گذاشته می‌شود

کد خبر: ۴۶۶۷۰۶
| |
1271 بازدید

رئیس کمیسیون اجرای سیاست‌ها اصل 44 قانون اساسی با اشاره به آخرین جلسه کمیته واگذاری باشگاه‌های سرخابی گفت: واگذاری این دو باشگاه بر اساس ماده 19 ، اصل 44 قانون اساسی است و در مرحله اول نشان تجاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به مزایده گذاشته می‌شود.

حمیدرضا فولادگر در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان اینکه تا پایان ماه برند دو باشگاه به مزایده گذاشته خواهد شد، ‌توضیح داد: در گام نخست واگذاری این دو باشگاه ابتدا نشان تجاری، دارایی‌ها و ساختمان‌های استقلال و پرسپولیس به مزایده گذاشته خواهد. بعد از فروش برندها که درواقع اصل کار واگذاری همین فروش نشان تجاری است، شرکت‌ها تعیین تکلیف می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای مزایده شرطی در نظر گرفته شده است، ادامه داد: در مزایده هر کسی که برنده شود، موظف است در صورت وجود متقاضی بین پیشکسوتان و هواداران، 20 درصد سهام را با همان قیمتی که خریده است، به متقاضیان واگذار کند.

وی افزود: بعد از فروش سهام برند بین بخش خصوصی و پیشکسوتان و هواداران، خریداران نسبت به تاسیس شرکت جدید اقدام خواهند کرد.

فولادگر تاکید کرد: در آخرین جلسه کمیته واگذاری باشگاه‌های سرخابی، بحث‌هایی بر سرنحوه واگذاری صورت گرفت. در نهایت گزارشی ارائه شد که نشان داد، واگذاری‌ها بر اساس ماده 19 اصل 44 قانون اساسی انجام می‌شود و مغایرتی با قانون خصوصی سازی ندارد.

رئیس کمیسیون اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی اظهار داشت: البته اعتقاد دارم باید خصوصی‌سازی در ورزش حرفه‌ای انجام شود. قبول نداریم که واگذاری محدود به فوتبال و تنها سهام به دو باشگاه سرخابی به مزایده گذشته شود. بر همین اساس کمیسیون فرهنگی و اصل 44 قانون اساسی، طرحی در این زمنیه تنظیم کردند. کمیسیون ما، نظرهای خود را اعلام کرده و اما همچنان بررسی این طرح در کمیسیون فرهنگی باقی مانده است

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟