صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه شما: قانون کلاه کاسکت یا معضل اجتماعی

بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
کد خبر: ۴۶۶۲۲۰
| |
6113 بازدید
|
۶
عبدالهی: کمین کردن ماموران راهنمایی و رانندگی در خیابانها و کوچه و پس کوچه های تهران با کفی های آماده برای توقیف روزانه صدها موتورسیکلت ها به بهانه بزرگترین تخلف!! و نداشتن کلاه کاسکت و یا نداشتن کمربند ایمنی آن هم در داخل شهربرای رانندگان خودروها مدتی است معضلی همگانی شده است. در این راستا آیا قانون گذاران اجازه داده اند که موتورسیکلت اگر خدای ناکرده کلاه بر سر نداشت باید به اشد مجازات و موتور او توقیف شود و روزها از کار و زندگی صاحب آن بیفتد و جرایم سنگین پرداخت کنند. آیا اصولاً همچنین قانونی برای این رفتاروجود دارد؟ آیا به همین سادگی می توان اموال مردم را توقیف کرد؟ آیا راننده خود نمی داند که کجا کمر بند ایمنی را ببندد و کجا نبندد ؟

آیا ماموران راهنمایی و رانندگی از خود مردم به امنیت جان انها بیشترنگرانی دارند؟! حال بگذریم که در آزادراهها و گوشه و گوشه خیابانها دوربین ها هم به محض اینکه 80 کیلومتر 2 کیلومتر بالا برود جریمه سنگین باید پرداخت شود؟! و این روند موجب میشود که رانندگان قبل از اینکه حواسشان به رانندگی باشد نگران و مضطرب هستند که نکند این دوربین های بی جان انها را با علت و بی علت جریمه کنند. در هر صورت رشد و افزایش جرایم موجب اذیت و آزار مردم میشود و اگر هم بخواهیم به جرایم نادرست هم پیگیری شود باید هفت خوان را پشت سر گذاشت و یا نهایتاً از خیرآن گذشت.

 متولیان نیرو انتظامی و دستگاههای مرتبط با بازنگری قوانین و یا روند موجود فضای مناسبی را برای جامعه در این خصوص فراهم کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۶
حساس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
وقتی فرهنگ رانندگی در جامعه ای وجود نداشته باشد یا به مقررات راهنمایی و رانندگی توجهی نمی شود تنها راه چاره جریمه و توقیف وسیله یا همان اموال مردم است
چرا بایستی هرسال شاهد تلفات جاده ای و داخل شهری باشیم که با بستن کمربند ایمنی یا داشتن کلاه کاسکت میتوان از آن جلوگیری کرد؟
چرا بایستی سرمایه های ملی و انسانی خود را به راحتی از دست بدهیم؟
با فوت هر کدام از این افراد چندین نفر دیگر دچار نابسامانی در زندگی میشوند؟
به نظر بنده بهترین کار با متخلفین همان جریمه های سنگین و توقیف وسایل نقلیه است ! حتی در بعضی موارد شدت عمل بیشتری مورد نیاز است تا هر تخلفی متناسب با جریمه درس عبرتی برای متخلف باشد
محمدعلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
موتورسوار باید کلاه بگذارد و الی همینطوری هم آمار تلفات ناشی از ضربه مغزی موتورسوارن ایران در صدر دنیا هست.
در مورد سرعت 80 کیلومتر هم شما لازم نیست حتما با حداکثر سرعت مجاز رانندگی کنید که نگران 2 کیلومتر بیشتر شدنش باشید.
هادی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
در مورد کلاه ایمنی هرچقدر سخت ګیری هم بشه باز هم کمه - راننده موتورسیکلت هیچ امنیتی در مقابله با کوچکترین حوادث حتی زمانی که ایستاده و کاملاتوقف کرده نداره ږبا چشم خودم دیدم که موتور سر چهاراه چراق قرمز ایستاده و ماشین از پشت سرزده بهش به آرامی - راننده موتو کنترل خودشو از دست داده و سرش خورده به جدول و فوت کرده -
این باید فرهنګ سازی بشه و برخورد پلیس های راهنمایی کاملا قانونیه و بنظر من حتی اګه یک ماه هم موتور توقیف بشه و راننده از کار بیفته بهتره تا یک عمر از زندګی بیفته .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
موتورسوار باید کلاه ایمنی بر سر داشته باشد در غیراینصورت حق رانندگی ندارد.
به اعتقاد من هم اکنون هم به جدیت با خاطیان برخورد نمی شود و این سبب شده شهر جولانگاه رانندگان متخلف شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
به نظر شما درست است که یک موتور سوار در بزرگراه بدون کلاه کاسکت رانندگی کند و با بی احتیاطی سبب بروز تصادف و گرفتار شدن راننده خودروی بخت برگشته شود ؟
اشنا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
باسلام نداشتن کلاه فقط جریمه داره نه توقیف خودرو .بعد توقیف هم جریمه هم پارکینگ و هم .....
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟