صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیوار مدرسه را با دیوار پاساژ اشتباه گرفته اند

کد خبر: ۴۶۶۰۹۱
| |
1672 بازدید

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس٬ با انتقاد از مطرح شدن پیشنهاد انجام تبلیغات تجاری بر دیوار مدارس٬ گفت: اجرای چنین طرح‌هایی به دور شدن مدارس از رسالت فرهنگی و آموزشی منجر می‌شود.

اسفندیاراختیاری در گفت وگو با خانه ملت٬ با انتقاد از مطرح شدن پیشنهاد انجام تبلیغات تجاری بر دیوار مدارس٬ گفت: انجام چنین اقدامی مدارس را از رسالت خود یعنی فرهنگ‌سازی دور می‌کند.

نماینده مردم زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی٬ با تاکید بر اینکه مدارس باید محیطی سراسر آموزشی برای دانش‌آموزان باشند٬ افزود: انجام هر نوع تبلیغی در مدارس نه تنها منافع اقتصادی در بر ندارد بلکه موجبات وارد آمدن صدماتی به رسالت محیط‌های آموزشی نیز می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با بیان اینکه باید افراد بدانند که انجام  تبلیغات در دیوارهای مدارس هیچ نفع اقتصادی ندارد٬ تصریح کرد: دیوارهای مدارس باید با نوشته‌ها و تصاویر پندآموز زمینه ساز ارتقاء شخصیت دانش‌آموزان شود.

وی با تاکید بر اینکه انجام تبلیغات در مدارس از جهت رفت وآمد دانش‌آموزان به محیط‌های آموزشی صرفه اقتصادی برای شرکت‌های تجاری نخواهد داشت٬ افزود: مدرسه محیط آموزش و پذیرش فرهنگ جامعه است و باید انجام هر کاری در آن با توجه به این مولفه‌ها صورت بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در مدارس٬ گفت: زمانی که دانش‌آموزان در دیوارهای محیط آموزشی خود تماشاگر تبلیغات گسترده باشند چیزی برای آموزش نخواهند یافت.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی٬ یادآور شد: ایجاد شرایط مفرح برای دانش‌آموزان جهت بهبود روحیه آن‌ها از عواملی است که باید مسئولان در مدارس به آن برای رشد شخصیت دانش‌آموزان توجه ویژه داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟