المپيك هنرهاي رزمي، 10 مردادماه
دبير كل كميته ملي المپيك از آغاز المپيك هنرهاي رزمي در دهم مردادماه خبر داد.
بهرام افشارزاده در گفت و گو با فارس اظهار داشت: هنوز شوراي المپيك آسيا به طور رسمي زمان جديد برگزاري اين مسابقات را اعلام نكرده است؛ اما ما خود پيگير اين مسئله بوديم.
وي تاكيد كرد: در تماسي به كه با آنها داشتيم اعلام كردند كه اين رقابت ها به 10 مردادماه موكول شده و تا 20 همان ماه ادامه مي يابد.
افشارزاده افزود: برگزاري المپيك نوجوانان در اواخر تيرماه در سنگاپور به قوت خود باقي است و تغييري نخواهد كرد.
وي درباره تداخل برنامه المپيك هنرهاي رزمي با مسابقات رسمي رشته هاي مختلف گفت: به هرحال اين مسابقه از اهميت ويژه اي برايمان برخوردار است و بايد به گونه اي برنامه ريزي كنيم كه بتوانيم با قدرت در آن شركت داشته باشيم.
دبير كل كميته المپيك خاطرنشان كرد: تيم هايي كه تركيبشان تغيير كرده است هفته آينده اسامي را به كميته المپيك ارسال خواهند كرد.


