صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رشد 23 درصدی اعتبارات کشاورزی در بودجه

کد خبر: ۴۶۵۸۵۷
| |
1345 بازدید

‌رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به اعتبارات هزینه‌ای لایحه بودجه سال 94 وزارت جهاد کشاورزی و دستگاه‌های تابعه گفت: برای این بخش در لایحه بودجه، بیش از شش هزار و 512 میلیارد ریال در نظر گرفته شده که نسبت به اعتبار مشابه سال گذشته 23 درصد رشد نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا؛عباس رجایی افزود: هزار و 200 میلیارد ریال برای جذب مهندسین ناظر تولیدات کشاورزی به اعتبارات هزینه ای سازمان جهاد کشاورزی استان ها اضافه شده و 78 میلیارد ریال نیز برای جذب 482 نفر در سازمان تعاون روستایی ایران و سه هزار و 60 میلیون ریال به سازمان چای برای جذب 15 نفر اختصاص یافته است.
رجایی تصریح کرد: در لایحه بودجه سال 94 اعتباری بالغ بر 50 هزار میلیارد ریال به عنوان یارانه خرید تضمینی گندم( یارانه نان) در نظر گرفته شده و مبلغ هفت هزار 330 میلیارد ریال نیز برای پرداخت یارانه نهاده و عوامل تولید کشاورزی پیش بینی شده که این بخشی از اعتبارات لایحه سال 94 در بخش کشاورزی و منابع طبیعی است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی‌ با اشاره به بعضی از تبصره ‌های لایحه بودجه گفت: در تبصره 11 لایحه تا 85 درصد از هزینه ‌های اجرای عملیات آب و خاک کشاورزی به عنوان سهم دولت به صورت بلاعوض پرداخت می‌شود و همچنین مناطق محروم و بهره بردارانی که در احداث شبکه ‌های اصلی آبیاری و زهکشی مشارکت کرده باشند، از پرداخت سهم نقدی مشارکت، در احداث شبکه ‌های فرعی آبیاری و زهکشی معافند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟