صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتقاد از واردات 200 هزار تن مرغ منجمد

کد خبر: ۴۶۵۴۵۰
| |
2086 بازدید

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید خسارت مرغداران را هر چه سریع‌تر جبران کند، گفت: وزارت جهاد کشاورزی در اقدامی نسنجیده بیش از 200 هزار تن مرغ منجمد را وارد بازار خرید کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،‌ عطاالله سلطانی صبور در نشست علنی امروز (شنبه 20 دی) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود به وزیر بهداشت گفت: هزینه دارو، تزریقات و مراجعه به مراکز درمانی به شدت افزایش یافته است و برخی بیمارستان‌ها تزریق انجام نمی‌دهند، لذا وزارت بهداشت باید نسبت به رفع این نواقص اقدام نماید.

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به مجموعه دولت و رئیس جمهور تذکر می‌دهم که حفظ و کرامت معلم با اصلاح آن در لایحه بودجه سال 94 توجه کند. همچنین به وزیر راه و شهرسازی نسبت به ساخت  کریدور  در شمال شهرستان رزن تذکر می‌دهم.

وی افزود: به معاونت رئیس جمهور تسریع در پرداخت سهم ملی ماده 170 استان همدان تذکر می‌دهم و به هیات رئیسه مجلس تذکر می‌دهم که دولت قانون تقسیمات کشوری را اجرا نمی‌کند و تاکید دارد که خواهان ارائه لایحه جدید است، لذا خواهشمندم این مصوبه دولت را لغو کنید.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در تذکری به وزارت جهاد کشاورزی گفت: این وزارتخانه در اقدامی نسنجیده بیش از 200 هزار تن مرغ منجمد وارد بازار کرده و مرغداران کشور را با مشکل روبرو کرده است، زیرا مرغ کیلویی 4 هزار تومان برای مرغدار تمام می‌شود، اما 2900 تومان به فروش می‌رسد و مرغداران دچار خسارت شده‌اند، از این‌رو وزارت جهاد کشاورزی نسبت به جبران خسارت مرغداران باید اقدام کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟